Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tunnista mainostermit

Raha
 
Helsingin Sanomat

Sisältömarkkinointi

Yrityksen tuottamaa, kuluttajille ilmaista, sisältöä. Ohjataan yrityksien omiin kanaviin, kuten blogiin, asiakaslehteen tai sosiaaliseen mediaan, kuten yrityksen Youtube-kanavalle tai Facebook-sivulle. Tarkoituksena on tuoda yritys lähelle kuluttajaa tuottamalla kuluttajia kiinnostavaa sisältöä.

Natiivimainonta

Maksettua mainontaa, joka on sijoitettu ulkoiselle alustalle, kuten uutissivustolle tai sosiaaliseen mediaan. Mainoksen ulkoasu, sisältötyyppi ja sisällön laatu on alustan kanssa samankaltaista, eikä mainos keskeytä lukijakokemusta. Esimerkkinä Googlen maksetut hakutulokset tai sosiaalisen median maksetut nostot, jotka sulautuvat muun sisällön joukkoon. Myös journalistista sisältöä muistuttava maksettu mainosartikkeli uutissivulla on natiivimainontaa.

Advertoriaali

Maksettu ilmoitusliite, joka voi esiintyä uutissivustolla, lehden liitteenä tai nidottuna osaksi lehteä. Monesti ulkomuodoltaan natiivimainonnan kaltaista, mutta usein tuotettu enemmän mainostajan lähtökohdista, eikä siis usein vastaa esimerkiksi journalistisen mediasisällön laatua. 

 

Lähde: Tohtorikoulutettava Kimmo Taiminen, Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!