Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pihasta sanottua

Raha
 
Ben Zyskowicz kokoomuksen kansanedustaja

”Hän on tosi innovatiivinen, fiksu ja tarmokas. Ja myös rohkea. Se, että hän lähti eduskunnasta ilman tietoa tulevasta, osoittaa melkoista rohkeutta. Eduskunnassa hän varmaan vierasti vanhakantaisuutta.

Politiikassa prosessit ovat hitaita, mutta yritysmaailmassa pystyy enemmän itse omalla lahjakkuudellaan vaikuttamaan välittömästi asioihin.

Kirsi on vahva markkinoinnin ammattilainen, ja [poliitikkouran jälkeen] hän on tuonut kokoomuksen kampanjoihin ulkopuolisempaa näkemystä. Yhteistyön jatkuminen olisi kokoomuksen etu.”

 

”Kirsi tulee näkemykseni mukaan kaikkien kanssa toimeen. Kun olimme samaan aikaan eduskunnassa ja puolueet hallitusyhteistyössä, nykyiseen verrattuna oli helppoa tehdä yhteistyötä yli puoluerajojen.

Kirsi on nopea ja yrittäjähenkinen. Politiikassa hitaus oli varmasti turhauttavaa. Nyt viestintäpuolella hän on vahvasti henkilönä esillä omistajana ja hallituksen puheenjohtajana. On hienoa, että hän ottaa asiantuntijaroolia, koska hänellä on kiinnostavia näkökulmia.”

 

”Tunnen Kirsin parhaiten sitä kautta, että Ellun Kanat on ollut kokoomuksen käyttämä viestintätoimisto. Kirsi on persoonallinen, itsensä likoon laittava, erinomainen viestintäkonsultti. Hänellä on vahva käsitys asioista ja vahva maailmankuva.

Minulle ei jäänyt mitään hampaankoloon Presidentintekijöistä. Se antaa yhden kuvan vaalikampanjasta ja siitä, miten politiikkaa tehdään. Mutta aikoinaan oli sovittu, että se on dokumentti Niinistöstä. Se ei ollut. Kyse oli luottamuksen rikkoutumisesta.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!