Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSTV:n Lahtisen nälkä -sarja vie Helsingin kiinnostavimpiin ruokapaikkoihin

Ruoka
 
HS
Lahtisen nälkä: Ossi juo vadelmahillomunkkeja
Lahtisen nälkä: Ossi juo vadelmahillomunkkeja
Catering-yrittäjä ja rallikuski Ossi Lahtisella on nälkä. Loputon nälkä, jonka voi hetkeksi tyydyttää vain rakkaudella valmistettu ruoka. Ja hätätapauksessa pelkkä juoma. Tällä kertaa Ossi tutustuu oluen valmistukseen Mika Koskisen kotipanimossa, jossa yhtenä raaka-aineena käytetään vadelmahillomunkkeja.

Catering-yrittäjä Ossi Lahtisella on nälkä. Loputon nälkä, jonka voi hetkeksi tyydyttää vain rakkaudella valmistettu ruoka.

HSTV:n uutuussarja Lahtisen nälkä vie katsojat Helsingin kiinnostavimpiin ruokapaikkoihin. Poikkeustapauksessa voi riittää pelkkä juomakin. Tällä kertaa Ossi tutustuu oluen valmistukseen Mika Koskisen kotipanimossa, jossa yhtenä raaka-aineena käytetään vadelmahillomunkkeja.

HSTV:n ruokasarjan juontaja Ossi Lahtinen pitää rennosta ruuasta.
HSTV:n ruokasarjan juontaja Ossi Lahtinen pitää rennosta ruuasta.

Lahtinen pyörittää Nakkipartio-nimistä catering-yritystä, joka syntyi alun perin kaveriporukan kesken ja on erikoistunut hot dogeihin. "En ole mikään ökykulinaristi, enemmänkin rennomman ruuan ystävä", Lahtinen sanoo.

Kuusiosaisen tv-sarjan käyntikohteissa ruokaa tehdään suurella sydämellä ja paneutuen alusti loppuun. Yksi sarjan jaksoista vie huippukokkien leipomoon, jossa leivokset valmistetaan alusta lähtien itse.

Tällaisia paikkoja löytyy Lahtisen mukaan Helsingistä koko ajan yhä enemmän.

"Myös normijengiä kiinnostaa hyvä ja tuore safka. Kaikki eivät halua syödä peruseines- ja pakastekamaa vaan ovat tietoisempia siitä, mitä suuhunsa työntävät."

Ruokasarjojen tulvassa Lahtisen nälkä -ohjelma haluaa erottua rennommalla lähestymiskulmalla. Valmista käsikirjoitusta ei ruokapaikkakäyntejä varten tehdä, vaan ideana on "pamahtaa johonkin paikkaan hyvällä fiiliksellä".

Katso Lahtisen nälkä -sarjan kaikki jaksot osoitteessa hs.fi/hstv/lahtisennalka.

Voit myös osallistua kilpailuun ja viedä Lahtisen syömään. Katso lisää osoitteesta hs.fi/lahtisennalka.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Hae reseptejä

Reseptit