Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Kuohkea pannukakku

 |   | 
 
Helsingin Sanomat
Elvi Rista
Kuohkea pannukakku.
Kuohkea pannukakku.

3kananmunaa
8 dltäysmaitoa
4 dlvehnäjauhoja
1 tlleivinjauhetta
½ tlsuolaa
1 dlsokeria
2 tlvaniljasokeria
100 gvoita


 Riko kananmunien rakenne isossa kulhossa. Sekoita joukkoon puolet maidosta.

 Yhdistä leivinjauhe vehnäjauhoihin. Lisää jauhot kulhoon sekoittaen.

 Kaada joukkoon loput maidosta, mausta suolalla ja sokereilla. Anna jauhojen turvota nesteessä vähintään puoli tuntia.

 Sulata voi. Anna hetki jäähtyä, sekoita sitten voi muiden ainesten joukkoon.

 Vuoraa 30 cm x 40 cm:n kokoinen korkealaitainen uunipelti leivinpaperilla. Kaada taikina leivinpaperin päälle ja paista 225-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia. Anna jäähtyä ja "kiinteytyä" hetken ajan. Tarjoa esimerkiksi kermavaahdon ja hillon kanssa.

Helsingin Sanomat | hs.online@hs.fi

Suosituimmat reseptit

Uusimmat reseptit

Videot – Ruoka

Suosituimmat uutiset – Ruoka