Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Curry vaatii juomalta voimaa

Ruoka
 
Jouko Mykkänen

Curryruokien kanssa on juomavalintojen kannalta aivan sama, onko annoksessa lihaa, kalaa tai kasviksia. Curryn mausteseos on niin hallitseva, että se peittää allensa kaiken muun. Jos haluaa juoda viiniä curryn kanssa, viinin pitää olla voimakkaan aromaattinen ja myös hiukan makea, jotta mausteiden maku taittuisi. Varmin valinta on Gewurztraminer, esimerkiksi Gisselbrecht Gewurztraminer Tradition (13,69 euroa). Kokonaisuutta raikastaisi ehkä jopa paremmin olut, esimerkiksi Malmgård Belge (5,49 euroa).

Kanakeitto lämmittää mukavasti talvisena päivänä. Keittona se ei itse asiassa tarvitsisi juomaa vierelleen, mutta snapsi keiton jälkeen tuntuu rauhoittavan vatsaa. Snapsi tuntuu hetkellisesti piristävältä ja myös lämmittää vartaloa. Aalborg Jubilæums Akvavit (25,90 euroa) jättää miellyttävän jälkimaun.

Kermapohjainen vanukas mandariinien kera suosii makeaa viiniä. Punainen, miellyttävän marjainen ja makea espanjalaisviini Ètim Verema Tardana 2011 (13,48 euroa) käy mukavasti tämän jälkiruuan makuihin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä