Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lohtunakkeja ja sitten nukkumaan

Ruoka
 
Yö-yhtyeen laulaja Olli Lindholm toimii Voice of Finland -laulukilpailun uutena tähtivalmentajana.
Yö-yhtyeen laulaja Olli Lindholm toimii Voice of Finland -laulukilpailun uutena tähtivalmentajana.

Mitä söit eilen?

"Aloitan päivän napsauttamalla kahvinkeittimen päälle ja syömällä lusikallisen hunajaa. Ilman kahvia ja hunajaa aivoni eivät lähde käyntiin. Eilen söin aamulla turkkilaista jogurttia, rahkaa, kiivin ja yhden keitetyn kananmunan. Ajattelin, että tällaisen aamiaisen voimin jaksaisin mennä salille.

Kun pääsin kaupungille, laiskistuin niin paljon, etten jaksanut mennä salille enkä ruokakauppaankaan. Soitin kotiin ja sanoin, että tuon koko perheelle kiinalaista. Oikeastaan en enää edes innostu kiinalaisesta ja kebabeista, mutta olin keikkaputken jälkeen niin väsynyt, että halusin mennä helpolla.

Illalla söin ruisleipää, jonka päällä oli kylmäsavulohta. Join sen kanssa maitoa. Myöhemmin kävin avantouimareiden saunalla ja ennen nukkumaanmenoa söin vielä yhden jogurtin."

Mitä et ole koskaan maistanut?

"Mustekalaa. Se on niin inhottavan näköistä, että sitä en aio edes maistaa. Ajattelen vaan sitä imuääntä, joka siitä lähtee, kun se tarttuu niljakkaasti ihmiseen. Olen nähnyt, kun muut syövät mustekalaa, ja kovasti sitä täytyy nähtävästi pureskella. Ihan kuin mäyskäisivät suussaan isoa ilmapalloa."

Lohturuokasi?

"Kun tulen yöllä keikalta kotiin, käyn nopeasti suihkussa ja keitän itselleni kolme neljä lohtunakkia pippurivedessä. Syön ne sitten sinapin kanssa. Missään muussa ruuassa ei ole samanlaista tunnelmaa kuin nakeissa."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä