Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Muumi-limusta potkua huonoon päivään

Tanssiopettaja Helena Ahti-Hallberg nauttii miehensä tekemää ruokaa.

Ruoka
 
Tanssiopettaja Helena Ahti-Hallberg ei ole koskaan maistanut eineslaatikoita.
Tanssiopettaja Helena Ahti-Hallberg ei ole koskaan maistanut eineslaatikoita.

Mitä söit eilen?

"Aloitan päiväni tuoremehulla ja ruisleivällä, jossa on meetvurstia. Kahvia tai teetä en juo ollenkaan. Yritän jaksaa pimeänkin vuodenajan kofeiinin sijaan positiivisten ajatusten voimalla.

Lounaaksi söin mieheni tekemää herkullista chili con carnea ja illalla nautiskelin hänen valmistamaansa paahtopaistia pippurikastikkeen ja lohkoperunoiden kera. Mieheni hemmottelee minua usein todella herkullisella ruualla. Pärjään itsekin keittiössä, mutta meillä mieheni on se, joka tekee hyvää ruokaa."

Mitä et ole koskaan maistanut?

"En ole maistanut koskaan eineslaatikoita. Kun olin lapsi, äiti valmisti kaiken itse, joten en ole osannut syödä eineksiä myöskään aikuisena.

Toinen juttu, jota en ole koskaan syönyt enkä aiokaan, ovat eläimet, jotka voisivat olla lemmikkieläimiä. Keski-Euroopassa tarjoillaan paljon kaniinia, mutta en voisi kuvitellakaan syöväni sitä, sillä meilläkin on joskus ollut kani kotona."

Lohturuokasi?

"Joskus huonona päivänä saatan sortua juustonaksuihin ja Muumi-limsaan. Kumpikaan niistä ei kuulu terveelliseen normiruokavaliooni, mutta toisinaan näitä tekee mieli. Ehkä Muumi-limsan maku antaa jotain lapsenomaista turvaa. Minulla ei ole kuitenkaan sitä kotona hätätilannetta varten jemmassa. Kun tilanne tulee, niin silloin täytyy vaikka ajaa bensa-asemalle sitä hakemaan."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä

Reseptit