Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yhden torppauksen taktiikalla

Ruoka
 
Antti Hämäläinen
Näyttelijä Mikko Kivinen tähdittää keväällä Saikkua kiitos! -lääkärikomediaa, joka kiertää ympäri Suomen.
Näyttelijä Mikko Kivinen tähdittää keväällä Saikkua kiitos! -lääkärikomediaa, joka kiertää ympäri Suomen. Kuva: Antti Hämäläinen

Mitä söit eilen?

"Söin samanlaisen setin kuin monena muunakin aamuna, eli turkkilaista jogurttia hedelmien ja marjojen kera sekä pari palaa leipää. Join myös kupin kahvia.

Lounaalla kävin herkuttelemassa sushibuffetissa Vantaan Tammistossa. Harvasta ruuasta voi sushin lisäksi sanoa, että se on sekä hyvää että terveellistä. Mansikat taitavat olla sushin lisäksi ainoa. Sushi on itse asiassa koko meidän perheemme yhteinen hemmottelujuttu. Olen tehnyt sitä joskus itsekin, mutta aikamoista puuhastelua se on.

Minulla on periaate, että syön vain yhden lämpimän ruuan päivässä. Yritän sillä tavalla pitää huolen siitä, ettei kiloja tulisi ainakaan lisää. Illalla söin vain leipää mätitahnan ja juuston kera. Jonkun mielestä tällainen yhden torppauksen taktiikka ei ole varmaan terveellinen, mutta olen itse huomannut, että minulle tämä käy. Yleensä vedän työpäivän pelkän kahvin voimin ja illalla sitten palkitsen itseni lämpimällä ruualla."

Mitä et ole koskaan maistanut?

"Pallokalaa, koska rakastan elämää. Sehän on hengenvaarallista, jos sitä ei osaa valmistaa oikein. Yritän olla ruuan suhteen ennakkoluuloton, vaikka kuulun siihen sukupolveen, jonka lapsuudessa ruoka maustettiin suolalla ja pippurilla. Jos oikein reviteltiin, turautettiin Turun mietoa sinappia."

Lohturuokasi?

"Jos lohturuualla tarkoitetaan sitä ruokaa, mitä tekee mieli kun on itseaiheutettu työkunnon heikkeneminen eli krapula, valitsen hyvän pihvin ja paistetut perunat tai pitsan. Silloin ajatellaan nautintoa, ei terveellisyyttä."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä

Reseptit