Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tässä on pizzan uudet yllättävät muodot

Pizzaa rakastavat kaikki. Peruslätyn perustäytteellä osaa tehdä jokainen, joten vaihtelu virkistää. Samasta taikinasta ja samoista täytteistä voi loihtia monta erilaista ruokaa vaikka perheillalliselle tai viikonlopun mutkattomiin juhliin.

Ruoka
 
Ruokatoimittaja Sanna Kekäläinen haluaa oikaista mutkat suoriksi arkena ja päästä vähällä viikonloppuna – mausta ja tyylistä tinkimättä.
Ruokatoimittaja Sanna Kekäläinen haluaa oikaista mutkat suoriksi arkena ja päästä vähällä viikonloppuna – mausta ja tyylistä tinkimättä.

Pizzataikinasta saa vaikka mitä! Yllätä vieraasi: rullaa pizza kuin kääretorttu. Leikkaa paloiksi. Paista pyörteiksi.

Kun italialainen risteyttää pizzan ja pasteijan, niin lopputuloksena syntyy calzone. Pyöreäksi kaulitun taikinapohjan sisälle voi piilottaa mitä vain ja paistaa uunissa meheväksi. Näissä minicalzoneissa ilahduttavat pinaatin raikkaus ja juustojen aromikkuus. Mikä parasta, näihin voi käyttää melkein mitä tahansa juustonkannikkaa jääkaapin uumenista.

Hauskasti erilaisen pizzan saat kaulimalla soikean pizzapohjan ja leikkelemällä reunoihin suikalehapsut. Puno ne täytteen päälle, jolloin uunista tupsahtaa ulos lettiä muistuttava muhkean makuinen paistos.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä

Reseptit