Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sama annos joka ilta

Ruoka
 
Milka Alanen
Näyttelijä-kirjailija Antti Holmalle syöminen on lähtökohtaisesti nälän poistamista.
Näyttelijä-kirjailija Antti Holmalle syöminen on lähtökohtaisesti nälän poistamista. Kuva: Milka Alanen

Mitä söit eilen?

"Eilen söin pari purkkia rahkaa aamulla ja otin vielä vähän leipää tultuani töihin. Lounaaksi vetäisin hyvin tyypillisen työpaikkaruokalan linjastolounaan. Siinä oli kanaa, riisiä, salaattia ja leipää. Jälkiruuaksi taisi olla mansikkarahkaa. Salilla join proteiinijuoman.

Minusta olisi ahdistavaa miettiä joka päivä, mitä ruokaa valmistaisin itselleni. Siksi syön päivittäin saman aterian. Paistan puoli kiloa kanasuikaleita ja heitän kylkeen pussin Oriental-pakastekasviksia sekä purkin raejuustoa. Ruuan jälkeen tiskaan ja sitten kun olen tiskannut, palkitsen itseni jäätelöllä. Sama juttu joka ilta.

Kun olen löytänyt toimivan ja hyvän ruuan, voin vedellä sitä pitkään kyllästymättä. Treenaan neljästi viikossa, joten minun pitäisi varmaan syödä enemmän kuin mitä nyt syön. Syömistä olisi hyvä varmaan miettiä enemmänkin, mutta minulle on tärkeintä, että nälkä lähtee."

Mitä et ole koskaan maistanut?

"Yritän suhtautua ruokaan ennakkoluulottomasti, mutta sitä islantilaisten herkkua, mädätettyä valaanlihaa, en ole maistanut. Enkä maista. Olen kuullut siitä kaikenlaisia kauhutarinoita."

Lohturuokasi?

"En ole koskaan hahmottanut lohturuuan mekanismia, sillä minulle ruokailu on lähinnä nälän poistamista.

Yksi herkku, jota tykkään tehdä, on pannarit. Ostan amerikkalaisia elintarvikkeita myyvästä Behnford's-kaupasta pannukakkumixiä, johon sekoitetaan munia ja öljyä. Sitten vaan paistetaan pannarit voissa ja syödään ne siirapin kanssa. Jos sellaisia syö sunnuntaiaamuna pitkän viikon päätteeksi, niin on lohdutettu olo."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä