Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Madamen dinneri on aina elämys

Ruoka
 
Jussi Nukari Lehtikuva
Jääkiekkoasiantuntija Juhani Tamminen analysoi Leijonien pelejä MTV3-kanavalla jääkiekon MM-kisojen ajan.
Jääkiekkoasiantuntija Juhani Tamminen analysoi Leijonien pelejä MTV3-kanavalla jääkiekon MM-kisojen ajan. Kuva: Jussi Nukari Lehtikuva

Mitä söit eilen?

"Aamulla oli kiire, joten join nopeasti ison kahvin ja söin vaimon tekemän aivan loistavan leivän, jossa oli leikkelettä ja juustoa. Join vielä joka-aamuiseen tapaan proteiinipitoisen hedelmäjuoman.

Lounaan söin koulutuskeikallani UKK-instituutin mainiosta noutopöydästä. Koska olen kalaentusiasti, valitsin luonnollisesti sitä. Kylkeen vielä runsas vihersalaatti ja keitettyjä perunoita. Jälkiruuaksi kahvi.

Koska minä ja vaimoni olemme molemmat kiireisiä yrittäjiä, haluamme pitää kiinni päivän juhlahetkestä, yhteisestä illallisestä. Eilen nautimme lohimedaljongit, tuoretta parsaa ja perunamuusia. Jälkiruuaksi söimme vaniljajäätelöä ja mansikkahilloa. Olen sitä mieltä, että jos tekee paljon töitä, on erittäin ok palkita itsensä hyvällä ruualla ja juomalla päivän päätteeksi."

Mitä et ole koskaan maistanut?

"Olemme perheen kanssa matkustaneet ympäri maailmaa ja asuneet monessa maassa. Asuimme aikoinaan Japanissakin ja söimme sushia jo kauan ennen kuin Suomessa siitä tuskin tiedettiin. En nyt heti keksi ruokalajia, jota en olisi maistanut.

Viime vuosina olen yrittänyt keventää ja vältän raskaita ruokia. Minulle on jäänyt aktiivivuosista urheilijan kyltymätön ruokahalu, mutta eihän sitä voi enää syödä samalla tavalla."

Lohturuokasi?

"Kyllä se on niin, että madame Tammisen dinneri on aina elämys ja mielenkohotus – oli olotila minkälainen tahansa.

Täytyy myöntää, että kalatiskin ohi en osaa kävellä ottamatta jotain mukaani. Tutussa kaupassa täällä Turussa on mahtava henkilökunta. He kyllä tietävät, että jos kysyvät Aurinkokuninkaalta, että ottaisitko tämmöistä, niin pomminvarmasti otan."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä

Reseptit