Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Laura Ruoholalle kelpaa vain yksi suklaa

Ruoka
 
Heikki Saukkomaa / Lehtikuva
Urheilutoimittaja ja juontaja Laura Ruohola ei kaipaa liian eksoottisia makuelämyksiä.
Urheilutoimittaja ja juontaja Laura Ruohola ei kaipaa liian eksoottisia makuelämyksiä. Kuva: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva

Mitä söit eilen?

"Aloitin päivän pelkällä kahvilla ja sitten suuntasin töihin. Pidän parhaillaan pop-up-vaateliikettä Raumalla ja nappasin sitten töissä nektariinin. Päivä oli sen verran kiireinen, että lounaaksi söin kaupalla karjalanpiirakan, berliininmunkin ja join kahvia. Poikkeuksellinen lounaani oli todellinen syntisyyden äärihuipentuma. Nyt on kesän berliininmunkkikiintiö täytetty.

Työpäivän jälkeen suuntasin illalliselle ravintola Wähä Tallboon. Söin merilohta jokirapukastikkeella ja valkosipuliperunoilla.

Iltapalaksi söin vanhempien luona vielä ihanan Juustoportin lakkajogurtin. Yhdessä purkissa on ehkä tuhat kaloria, joten en osta niitä kotiin."

Mitä et ole koskaan maistanut?

"En ole koskaan syönyt sammakonkoipia, käärmeenlihaa tai vastaavaa. En halua maistaa sellaisia. Tykkään ylitse kaiken perinteisistä lihapullista ja perunamuusista, ei minun tarvitse pakottaa itseäni maistamaan kaikenmaailman erikoisuuksia. Yritettykin on, sillä Naganon olympialaisissa Japanissa pöytään tuotiin kulhollinen friteerattuja heinäsirkkoja, joita paikalliset imeskelivät innoissaan ja yrittivät kovasti tarjota minullekin."

Lohturuokasi?

"En edes muista, milloin olisi viimeksi ollut niin paha mieli, että olisin syönyt lohturuokaa. Jos olen pahalla mielellä, en ylipäänsä syö tai juo yleensä mitään. Mutta jos söisin, niin ottaisin varmaan maailman parhaan asian eli Fazerin sinistä. Siinä on se hyvä puoli, että se käy mihin vaan. Ei pelkästään lohduntuojaksi!

Olen Fazerin siniselle uskollinen, enkä syö maailmalla mitään muuta suklaata kuin sitä. Jos joutuisin olemaan kymmenen vuotta ulkomailla ilman tuttua tuotetta, niin sitten olisin kokonaan ilman suklaata."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä

Reseptit