Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ammattilainen teki räppärille ruokavalion

Ruoka
 
Rap-artistiKarri Koira aloittaa aamunsa banaani-munakkaalla.
Rap-artistiKarri Koira aloittaa aamunsa banaani-munakkaalla.

Mitä söit eilen?

"Aamulla tein helpon banaanimunakkaan. Siihen tulee yksi tai kaksi munaa ja yksi banaani. Banaanimunakas on aamujeni perussettiä. Eilen söin sitä marjojen kanssa. Söin myös puolikkaan avokadon ja join vettä. Jos kotona on tuoreita appelsiineja, saatan puristaa niistä mehua. Tämä tapahtuu ehkä kerran puolessa vuodessa.

Lounaan sekoitin kvinoasta, pakastevihanneksista, valkokaalista, kurkusta ja katkaravuista. Tykkään tehdä ruokaa, mutten ole siinä kovin hyvä.

Keväällä halusin puhdistaa ruokavaliotani ja kysyin apua ravintokonsultti Kanerva Ahonalalta. Hänen opeillaan pääsin eroon mun muassa turhasta leivän syömisestä. Hyvin menee, paitsi että eilen illalla kävin Friends & Brgrs -ravintolassa kasvishampurilaisella. Se oli ihan ok, mutta täytyy sanoa että Uimastadikan FreshStopissa on parempi. Mäkit ja Heset yritän kiertää kaukaa. Aina kun jompaan kumpaan olosuhteiden pakosta päädyn, sanon ettei enää koskaan."

Mitä et ole koskaan maistanut?

"En ole koskaan maistanut kannabista."

Lohturuokasi?

"Minulla on todella korkea toleranssi makeaan. Voin sille päälle sattuessani syödä niin paljon sokeria kuin eteen vaan kannetaan. Leivonnaiset, karkit ja muut herkut.

Valkosuklaa on yksi parhaista. Keikoillani raiderissa sitä ei kuitenkaan lue, välillä tuntuu siltä, että kuplattomien vesipullojenkin saaminen bäkkärille on ylivoimaisen vaikeaa."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Hae reseptejä

Reseptit