Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSTV:n uutuus vie Helsingin kiinnostavimpiin ruokapaikkoihin

Ruoka
 
Helsingin Sanomat
HSTV:n ruokasarjan juontaja Ossi Lahtinen pitää rennosta ruuasta.
HSTV:n ruokasarjan juontaja Ossi Lahtinen pitää rennosta ruuasta.

Catering-yrittäjä Ossi Lahtisella on nälkä. Loputon nälkä, jonka voi hetkeksi tyydyttää vain rakkaudella valmistettu ruoka.

HSTV:n uutuussarja Lahtisen nälkä vie katsojat Helsingin kiinnostavimpiin ruokapaikkoihin. Avausjaksossa Lahtinen löytää pihvin, joka "saa veren vierimään punttiin".

Lahtinen pyörittää Nakkipartio-nimistä catering-yritystä, joka syntyi alun perin kaveriporukan kesken ja on erikoistunut hot dogeihin. "En ole mikään ökykulinaristi, enemmänkin rennomman ruuan ystävä", Lahtinen sanoo.

Kuusiosaisen tv-sarjan käyntikohteissa ruokaa tehdään suurella sydämellä ja paneutuen alusti loppuun. Yksi sarjan jaksoista vie huippukokkien leipomoon, jossa leivokset valmistetaan alusta lähtien itse.

Tällaisia paikkoja löytyy Lahtisen mukaan Helsingistä koko ajan yhä enemmän.

"Myös normijengiä kiinnostaa hyvä ja tuore safka. Kaikki eivät halua syödä peruseines- ja pakastekamaa vaan ovat tietoisempia siitä, mitä suuhunsa työntävät."

Ruokasarjojen tulvassa Lahtisen nälkä -ohjelma haluaa erottua rennommalla lähestymiskulmalla. Valmista käsikirjoitusta ei ruokapaikkakäyntejä varten tehdä, vaan ideana on "pamahtaa johonkin paikkaan hyvällä fiiliksellä".

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä