Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pikajuoksija Hanna-Maari Latvala voisi elää porkkanakakulla

Ruoka
 
Juha Sorri
Kuva: Juha Sorri

Mitä söit eilen?

"Eilinen oli aikalailla tyypillinen päivä ruokailun puolesta. Aloitin päivän syömällä kaurapuuroa ja pakastemarjoja. Lounaaksi söin kanapastaa ja iltaruokana oli uunilohta sekä kasviksia. En ole kovin tiukka ruokavalion kanssa, mutta yritän syödä mahdollisimman monipuolisesti ja värikkäästi. Lounaalla syön yleensä iltaa tukevammin, sillä treenien jälkeen sitä kaipaa täyttävää ruokaa."

Mitä jääkaapistasi löytyy aina?

"Maitoa. Minä ja poikaystäväni olemme kaveripiirissämme tunnettuja kahviharrastajia. Yleensä keitän espressopohjaisen kahvin ja lorautan paljon maitoa päälle. Jos maito on jostain syystä päässyt loppumaan, voin tiukassa tilanteessa juoda toki pelkän espressonkin."

Lempiraaka-aineesi?

"En pelkää oikeaa voita. Käytän sitä huoletta ruuanlaitossa ja leivän päällä."

Millä ruualla voisit elää loppuelämäsi?

"Rakastan yli kaiken porkkanakakkua. Jos saisin valita, söisin aina sitä. En kuitenkaan leivo oikeastaan muuta kuin sämpylöitä, sillä minulla ei ole niin paljon itsekuria että malttaisin olla syömättä koko satsia."

Mikä on ruokabravuurisi?

"Kookoskanakeitto, johon tulee paljon kasviksia ja itämaisia mausteita. Lisään keittoon riisiä, jotta siitä tulee vielä ruokaisampi. Käytän mielelläni paljon kookosmaitoa ruuanlaitossa."

Kenen julkisuudenhenkilön kanssa haluaisit illalliselle?

"Alppihiihtäjä Tanja Poutiainen on ollut aina yksi idoleistani. Hän on säteilevä ilopilkku suomalaisten urheilijoiden keskuudessa. Haluaisin kuulla illallisella Tanjan urasta. Kysyisin, mitä hän on vuosien varrella oppinut. Uskon, että voisin oppia hänen asenteestaan paljon."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä