Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Satokauden jättiläisestä saa helposti herkullista syötävää

Ruoka
 
Näin syötävän hyvä ruokakuva oikeasti rakennetaan
Näin syötävän hyvä ruokakuva oikeasti rakennetaan
Herkullinen ruoka-annos on vain osa onnistunutta ruokakuvaa, sanoo Helsingin Sanomien ruokakuvat ottava valokuvaaja Elvi Rista. Tärkeää on myös rekvisiitta, joka tuo kuvaan tarinallisuutta. Ruokatoimittaja: Sanna Kekäläinen. Kuvaus: Anthony Ubaud, Studio Fotonokka. Editointi: Justus Järnefeld, Studio Fotonokka.
Elvi Rista

Kun kasvimaa, toripöydät ja vihannestiskit pullistelevat kurpitsoista, tartu kiinni. Kurpitsasta saa helposti herkullista syötävää.

Oranssi kurpitsa sopii monipuolisesti eri ruokiin, esimerkiksi etikkasäilykkeisiin, sosekeittoihin tai paahdettuna risottoon. Sanna Kekäläinen kokkaa siitä chili con carne -tyyppisen kastikkeen, joka saa kurpitsasta lisää ruokaisuutta.

Myskikurpitsasta tehdään kreikkalaista lasagnea. Valkokastike korvataan rennosti ranskankermalla ja jauheliha uunissa paahdetuilla kurpitsakuutioilla.

Ruokatoimittaja Sanna Kekäläinen haluaa oikaista mutkat suoriksi arkena ja päästä vähällä viikonloppuna – mausta ja tyylistä tinkimättä.
Ruokatoimittaja Sanna Kekäläinen haluaa oikaista mutkat suoriksi arkena ja päästä vähällä viikonloppuna – mausta ja tyylistä tinkimättä.

Nauhamainen sisus on antanut nimensä spagettikurpitsalle. Se täytetään aavistuksen tulisella italialaisella arrabbiatta-pastakastikkeella hauskan erilaiseksi syysherkuksi.

Vehnä ja kurpitsa ovat mietoja aineksia, joten viinin valinnan kannalta oleellisempia ovat tomaatti ja juusto. Tomaatti on hapokas kasvis ja juusto taas rasvainen. Molemmat niistä vaativat melko hapokasta viiniä seurakseen, jotta viinin maku säilyisi hyvin suussa ja jotta kokonaisuus raikastuisi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä