Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pakastepizza pelastaa Anssi Kelan

Ruoka
 
Leena Koskela
Muusikko Anssi Kela on mukana Nelosen Vain elämää -sarjassa.
Muusikko Anssi Kela on mukana Nelosen Vain elämää -sarjassa. Kuva: Leena Koskela

Muusikko Anssi Kela napostelee jatkuvasti, kun kukaan ei ole näkemässä

Mieleenpainuvin annos, jonka olet syönyt?

"Joitakin vuosia sitten eteeni tuotiin Chez Dominiquessa lasikupu. Kun sen nosti, ilmoille pölähti savupilvi. Annoksen pääraaka-aineena taisi olla sieniä ja lisukkeena paistettua jäkälää. Vaikka en ole mikään ruokahifistelijä, se annos teki vaikutuksen."

Mitä sinun pitäisi syödä vähemmän?

"Olen napostelijatyyppi ja kun olen kotona, niin minulla pitäisi olla jatkuvasti suussa jotain. Ravaan keittiössä napsimassa pähkinöitä, rusinoita ja keksejä, kaikenlaisia pikkuherkkuja. Tämä tapa korostuu silloin kun olen yksin kotona eikä kukaan ole kontrolloimassa."

Suosikkiraaka-aineesi?

"Pakastepizza. Dr Oetker on minun oma lääkärini. Pidämme huolta, ettei pakastimen pizzalokero pääse tyhjentymään. Tuunaan usein juuri uunista nostetun mozzarellapizzan vihreällä tabascolla, buffalomozzarella ja rucolalla. Sellaisina päivinä kun ruuanlaiton suhteen haluaa ottaa iisimmin, meillä pannaan uuni kuumaksi ja tohtori kyytiin."

Minkä ruokalajin haluaisit oppia valmistamaan?

"En ole mikään innokas ruuanlaittaja, joten minulla ei ole sillä saralla kunnianhimoisia tavoitteita. Osallistun kyllä mielelläni ruuanlaittoon ja teen mitä käsketään, mutten ole juuri oma-aloitteinen. Jos olen yksin kotona, turvaudun pakastelokeroon tai lähden ulos syömään."

Mikä on bravuurisi?

" Jamie Oliverin kesäpastan osaan tehdä jo ulkomuististakin. Ainoa asia, joka siinä vaatii valmistamista, on pastan keittäminen. Sitten sekaan heitetään kirsikkatomaatit, kalamata-oliivit, balsamicoa, oliiviöljyä ja meiramia. Siinä on resepti meikäläisen makuun!"

Syötkö aina pöydän ääressä?

"Suurimman osan aterioistani syön orjallisesti pöydän ääressä, mutta aina silloin tällöin myös sohvalla televisiota katsellen."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Hae reseptejä

Reseptit