Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ruokasivuilta uusi kirja: 85 reseptiä Euroopasta ja Lähi-idästä

Ruoka
 
Helsingin Sanomat
Ruokatorstai matkustaa on HS:n uunituore ruokakirja.
Ruokatorstai matkustaa on HS:n uunituore ruokakirja.

Helsingin Sanomien ruokasivujen resepteistä on koottu uusi kirja. Ruokatorstai matkustaa -kirja kiertää ruokamatkalla Euroopassa ja Lähi-idässä ja tuo reissun parhaat ruokaohjeet kotikeittiöön.

Uudessa kirjassa on Helsingin Sanomissa julkaistuja reseptejä muun muassa Italiasta, Ranskasta, Espanjasta, Venäjältä ja Lähi-idän keittiöistä. Mukana on esimerkiksi tomaatti-munakoisopaistos eli Parmigiana di Melanzane, joka kuuluu HS:n lukijoiden suosikkiresepteihin, muhkeita patoja Ranskasta sekä raikkaita salaatteja ja maukkaita tahnoja Lähi-idästä. Kirjassa on yhteensä 85 ruokaohjetta.

”Aluksi kuvittelimme, että voimme tiivistää maailman parhaat reseptit yksien kansien väliin. Se ei onnistunut. Päätimme julkaista kaksi kirjaa. Myöhemmin ilmestyvään toiseen osaan kokoamme reseptit Aasiasta sekä Etelä- ja Pohjois-Amerikasta”, HS:n ruokatoimittaja Katja Bäcksbacka sanoo.

Kirjan ovat koonneet Katja Bäcksbacka ja HS:n toinen ruokatoimittaja Laura Kaapro. Mukana on myös ruokasivujen avustajien reseptejä. Valtaosa kirjan kuvista on ruokaan erikoistuneen valokuvaajan Elvi Ristan ottamia. Kirjan ulkoasusta vastaa graafikko Terhi Montonen.

Ruokatorstai matkustaa -kirja on myynnissä kirjakaupoissa ja verkossa HS kaupassa.

Sarjan aiemmat osat ovat suurteos Ruokatorstai sekä Ruokatorstain joulu, Ruokatorstain kesä ja Ruokatorstai leipoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä

Reseptit