Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pikkujoulujen parhaat tikkupalat

Ruoka
 

Oletko perinteisen glögin ystävä? Kaipaatko kuitenkin jotakin ekstraa kuumaan juomaasi? Lainaa resepti tanskalaisilta ja marinoi rusinat tummassa rommissa. Valmista pikkujouluihin glögin kaveriksi tikkupaloja, joista jokainen löytää makunsa mukaista naposteltavaa. Pienet kerrosleivätkin voi koota vaihteeksi tikkuihin!

Elvi Rista
Ruokatoimittaja Sanna Kekäläinen haluaa oikaista mutkat suoriksi arkena ja päästä vähällä viikonloppuna – mausta ja tyylistä tinkimättä.
Ruokatoimittaja Sanna Kekäläinen haluaa oikaista mutkat suoriksi arkena ja päästä vähällä viikonloppuna – mausta ja tyylistä tinkimättä.

Vanha totuus on se, että jos lastenpöytään laittaa juhlissa lihapullia, ne maistuvat takuuvarmasti aikuisillekin. Näissä juhlissa lihapullat nostetaan reilusti kaikkien saataville. Kaupan päälle ne kieputetaan piirakkataikinan syleilyyn, valmiina sukeltamaan kastikekylpyyn.

Mausteiset kikhernepullat ilahduttavat taatusti lihansyöjääkin.

Amerikkalainen pikkupala, Devils on horseback, eli sinihomejuustolla ja pekonilla täytetyt taatelit sisältävät paljon ihanuutta pienessä koossa.

Jos haluat päästä pikkupalojen kokkaamisessa helpolla, kääräise grissinin ympärille ilmakuivattua kinkkua. Lisää halutessasi rucolaa ja pala hyvää hedelmää.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä