Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lidl lanseeraa uuden ruokalehden

Ruoka
 

Ruokakauppaketju Lidl alkaa julkaista omaa ruokalehteä. Liedellä-nimistä lehteä jaetaan asiakkaille ilmaiseksi Lidlin liikkeissä 17.–18.11 alkaen. Noin 40-sivuinen julkaisu ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Yhtiön tarkoituksena on jakaa asiakkailleen inspiraatiota ruuanlaittoon ja vinkkejä Lidlin tuotteiden käyttöön. Lehdessä on reseptejä, pieniä haastatteluja ja juttuja tuotteiden taustoista, esimerkiksi suomalaisista ruuantuottajista.

Ensimmäisessä numerossa annetaan ruokaideoita pikkujouluun, jouluun ja uuteenvuoteen. Keittiömestari Hans Välimäki kertoo omat kinkunpaistovinkkinsä ja vastaa muihin jouluaiheisiin kysymyksiin. Lehdessä esitellään myös oululainen mies, jonka yritys toimittaa Lidlille lohituotteita. Tv-kokki Meri-Tuuli Lindström jakaa pari jouluaiheista reseptiä. Lisäksi tarjolla on lukuisia muita ruokaohjeita.

Lehden sisällöntuotannosta vastaa kaksi nimekästä ruokatoimittajaa, joilla on kymmenien vuosien kokemus alalta. Marita Joutjärvi ja Helena Saine-Laitinen tunnetaan muun muassa siitä, että he loivat Maku-ruokalehden yli 10 vuotta sitten.

Lehden suunnittelu alkoi juhannuksena, ja tekijät kertovat saaneensa vapaat kädet sisällön suhteen.

Myös kuvaajat ovat nimekkäitä suomalaisia ruokakuvaajia. Lehden paperi on paksua, aikakausilehdille tyypillistä paperia.

”Alusta alkaen ajatuksena oli tehdä ruokalehti, ei asiakaslehti. Kaupallisuus on rakennettu sisään aika hienovaraisesti”, sanoo markkinointipäällikkö Seppo Niemelä.

Tulevaisuudessa lehti saattaa tehdä yhteistyötä bloggareiden kanssa ja julkaista ruuanlaittovinkkejä videoina, Niemelä kertoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä

Reseptit