Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Joulupöydän kasvikset: Tässä ovat täydelliset haastajat kinkulle ja kalalle

Ruoka
 

Tänä vuonna ruokasivujen jouluresepteissä toistuvat sanat nopea, ylellinen, edullinen ja muilta mailta. Valitse tyylisi ja ryhdy kokkaamaan.

Nopea: Monet kasvissyöjille sopivat tavalliset joulupöydän antimet sisältävät paljon hiilihydraatteja ja rasvaa. Tässä kikherne-fetasalaatissa on myös proteiinia – ja ihana maku!

Ruokatoimittaja Sanna Kekäläinen haluaa oikaista mutkat suoriksi myös jouluna – mausta ja tyylistä tinkimättä.
Ruokatoimittaja Sanna Kekäläinen haluaa oikaista mutkat suoriksi myös jouluna – mausta ja tyylistä tinkimättä.

Ylellinen: Beef wellington eli voitaikinaan kääräisty naudanfilee on yksi englantilaisen keittiön klassikkoannoksista. Tässä Huffington Post -sivuston reseptistä mukaellussa kasvisruuassa taikinan sisältä pullistelee bataattia, pinaattia ja herkkusieniä. Ohje on hieman työläs valmistaa, mutta lopputulos on taatusti jotakin uutta kasvissyöjän juhlapöytään.

Edullinen: Niinkin arkisesta raaka-aineesta kuin kukkakaalista saa loihdittua mahtavan pihvinkorvikkeen kasvissyöjälle. Tarjoa sen kanssa linsseillä, pähkinöillä ja kuivatuilla karpaloilla höystetty kuskus. Kaipaatko kyytiin vielä kastiketta? Kokeile tsatsikia, joka antaa ruokaan raikkaan maun.

Muilta mailta: Pastako vain perjantain pikaruokaa? Ota oppia italialaisilta ja tee joulucannelloni. Uunissa paistuva lasagnen tyylinen paistos maistuu hyvältä ja näyttää hauskalta ylöspäin kohoavine pastaputkineen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä

Reseptit