Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Piilota joulun jämäruuat sushiburritoon

Ruoka
 
Helsingin Sanomat
Elvi Rista
Kuva: Elvi Rista

Myönnän: suhtauduin tähän ruokaan epäillen. Sillä mitä muuta kuin sotkua voi syntyä reseptistä, jossa yhdistyvät monet ruokamaailman trendit: katuruoka, meksikolaisuus ja sushi.

Ensimmäistä kertaa sushiburrito tuli vastaan Pinterestissä. Silloin se oli helppo sivuuttaa ja pitää rullaa väkinäisenä cross kitchen -vääntönä. Sitten rullat piirtyivät verkkokalvoilleni niin blogeista kuin amerikkalaisten lehtien nettisivuiltakin.

Todellinen rakkaus roihahti vasta eräänä kuulaana syyspäivänä newyorkilaisessa katuruokakojussa, jolloin hyvistä raaka-aineista, tilauksesta valmistettu riisirulla pelasti megaluokan nälkäkiukulta.

Mikä nerokas keksintö rulla onkaan! Meksikolaisen burriton helppo syötävyys yhdistettynä japanilaiseen sushiriisiin ja merilevään on silkkaa neroutta. Varsinkin kun rullaan voi kääräistä sushia vapaammin mitä mieleen sattuu juolahtamaankaan, vaikka jouluaterialta tähteeksi jäänyttä lihaa, kalaa, tofua tai kasviksia. Tai vaikka kaikkia jos siltä tuntuu, höystettynä majoneesilla ja salaatilla.

Lopputuloksena syntyy perinteistä sushia kokeilevampi nälänselättäjä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä