Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ruokatorstai vierailee kaukomailla

Ruoka
 
Helsingin Sanomat
Elvi Rista
Ruokatorstai kaukomailla -kirjassa on esimerkiksi kasvis-kikhernecurryn resepti. Huolellisesti valmistettu currytahna on tämän intialaisen ruuan ydin.
Ruokatorstai kaukomailla -kirjassa on esimerkiksi kasvis-kikhernecurryn resepti. Huolellisesti valmistettu currytahna on tämän intialaisen ruuan ydin. Kuva: Elvi Rista

Helsingin Sanomien ruokasivujen resepteistä on ilmestynyt jälleen uusi kirja. Ruokatorstai kaukomailla -kirjaan on poimittu Aasian sekä Etelä- ja Pohjois-Amerikan maukkaimmat reseptit.

Kirjan ovat koonneet HS:n ruokatoimittajat Katja Bäcksbacka ja Laura Kaapro. Mukana on myös ruokasivujen avustajien reseptejä. Pääosa kirjan kuvista on ruokaan erikoistuneen valokuvaajan Elvi Ristan ottamia. Ulkoasusta vastaa graafikko Terhi Montonen.

Ruokatorstai kaukomailla -kirja on myynnissä kirjakaupoissa ja verkossa HS kaupassa ensi viikosta alkaen. Tulevana viikonloppuna kirjan voi ostaa Helsingin Messukeskuksessa pidettäviltä matkamessuilta HS:n osastolta.

Ruokatorstai kaukomailla on jatkoa marraskuussa ilmestyneelle Ruokatorstai matkustaa -kirjalle. Aiemmin ilmestyneen opuksen reseptit olivat Euroopasta ja Lähi-idästä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä

Reseptit