Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kaapelitehtaalla tarjoillaan katuruokaa viikonloppuna

Tapahtumassa voi maistella yli 20 keittiön suolaisia ja makeita annoksia. Uutuutena on muun muassa nyhtökaura.

Ruoka
 
Antti Hämäläinen
Kesäisin Street Food Carnivaliin on voinut osallistua Helsingin Kasarmitorilla.
Kesäisin Street Food Carnivaliin on voinut osallistua Helsingin Kasarmitorilla. Kuva: Antti Hämäläinen

Helsingin Kaapelitehtaalla voi taas maistella katuruokia tulevana viikonloppuna. Merikaapelihallissa 30.–31.1.1 järjestettävä Street Food Carnival kokoaa yhteen reilut parikymmentä katuruokakeittiötä.

Tapahtumassa voi nauttia muun muassa Kreikan, Lähi-idän ja Aasian makuja. Tarjolla on sekä suolaista että makeaa purtavaa.

Mukana on monta aiemmista katuruokatapahtumista tunnettua keittiötä, mutta myös uusia tekijöitä. Tapahtumassa voi tutustua muun muassa Gold&Greenin paljon huomiota herättäneeseen nyhtökauraan, Rawan raakakakkuihin sekä Onamin vietnamilaisiin ruokiin.

Kaikki ruuan myyjät ovat paikalla lauantaina kello 12–20 ja sunnuntaina kello 11–18. Lauantaina tapahtuma on kuitenkin auki puolilleöin – kahdeksan jälkeen osa keittiöstä tarjoilee ruokia musiikin säestyksellä.

Pääsymaksu tapahtumaan on viisi euroa. Koko Merikaapelihalli on anniskelualuetta, minkä vuoksi alle 18-vuotiaiden tulee saapua paikalle vanhemman seurassa. Alle 12-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi.

Street Food Carnival järjestettiin Kaapelitehtaalla viimeksi vuoden 2014 marraskuussa. Kesäisin tapahtuma on järjestetty jo parikymmentä kertaa Kasarmitorilla. Katukeittiöt ovat vierailleet myös Turussa, Lahdessa ja Espoossa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä

Reseptit