Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Haiseeko sipulisilppusi nakkikioskilta? Leikkaat sen väärin

Ruoka
 
Näin leikkaat sipulin blinien lisäkkeeksi
Näin leikkaat sipulin blinien lisäkkeeksi
Kokki Henri Alén näyttää, miten sipuli kannattaa leikata, jotta lopputulos ei haise nakkikioskilta. Toimittaja: Katja Bäcksbacka, kuvaus: Arttu Luhtala

Sipulin pilkkominen on taito, joka blinikaudella on syytä kerrata. Tylsällä veitsellä murjottua sipulia ei nimittäin kannata tarjota kenellekään.

”Se on ihan karmeaa, tuoksuu ihan nakkikioskilta”, puuskahtaa kokki Henri Alén.

Tärkeintä sipulin leikkaamisessa on terävä veitsi, mutta myös tekniikalla on väliä.

Katso HSTV:n videolta, miten sipulista saa leikattua irtonaista ja ilmavaa, tasakokoista pientä kuutiota.

”Pieni detalji, mutta nostaa simppelinkin ruuan arvoa huomattavasti”, Alén sanoo.

Korjaus 29.1. klo 12.54: Jutussa oli aiemmin väärä video, joka kertoi blinien paistamisesta.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä