Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hiillostettua kalaa ilman hiillosta – näin se onnistuu

Ruoka
 
Näin hiillostat kalan paistinpannulla
Näin hiillostat kalan paistinpannulla
Kokki Henri Alén näyttää, miten kalaan saa hyvän ”hiiltyneen” maun ilman hiillosta.

Kun ravintolan listalla on hiillostettua kalaa, raaka-aine ei välttämättä ole käynyt lähelläkään oikeaa hiillosta.

”Kala hiillostetaan kuumalla paistinpannulla suolan päällä”, paljastaa kokki Henri Alén.

Ensin pannu kuumennetaan lähes savuavan kuumaksi. Sitten pannulle ripotellaan suolaa.

”Kala laitetaan suolan päälle, joten se ei tartu pannuun, mutta saa erittäin hyvän maun. Nosta kala sen jälkeen vielä hetkeksi uuniin kypsymään.”

Kalaa ei kannata maustaa suolalla, sillä sitä tarttuu kalan pintaan pannultakin, Alén vinkkaa.

Katso HSTV:n videolta kaikki Alénin niksit kalan hiillostamiseen.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Hae reseptejä

Reseptit