Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tee sushi kulhoon – paljon nopeampaa ja helpompaa

Kulhoruuat ovat trendikkäitä. Näissä resepteissä pohjana on riisi: kokeile sushikulhoa, vegaanikulhoa tai korealaista kulhoruokaa, bibimbapia.

Ruoka
 
Elvi Rista
Kuva: Elvi Rista

Tuntuuko sushirullien väkertäminen liian työläältä? Kokeile lastata kaikki mahtavat makupalat suoraan riisin päälle. Tuloksena on sama maku kuin sushissa, mutta huomattavasti helpompi valmistaa. Yhdistä kulhoon vaikka california-rullien ainekset: lohta, avokadoa ja surimipuikkoa.

Elvi Rista
Ruokatoimittaja Sanna Kekäläinen haluaa oikaista mutkat suoriksi arkena ja päästä vähällä viikonloppuna – mausta ja tyylistä tinkimättä.
Ruokatoimittaja Sanna Kekäläinen haluaa oikaista mutkat suoriksi arkena ja päästä vähällä viikonloppuna – mausta ja tyylistä tinkimättä.

Pidätkö sushista, mutta kaipaat jotakin uutta? Tee bibimbapia, eli korealaisittain maustettu riisiruokaa. Siihen voi kasvisten lisäksi paistaa broileria, lohta, rapuja tai vaikkapa mutkattomasti jauhelihaa. Kaiken kruunaa häränsilmä eli toiselta puolelta paistettu muna.

Välillä tekee mieli syödä vegaaniruokaa. Niihin hetkiin oiva muona on kulho, joka pullistelee kasviksia. Pistaasipähkinät ja hummus viimeistelevät annoksen ihanan täyteläiseksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä

Reseptit