Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Somepurkaus pinaattikeitto­pakkauksen hankaluudesta aiheutti kommentti­vyöryn – katso, miten pakastekeitto irtoaa paketista

Tarvitaanko iskuporakonetta irrottamaan jäinen kalikka pahvista, kysyi raivostunut mies Facebookissa.

Ruoka
 
http://static-gatling.nelonenmedia.fi/file/sites/default/files/img/41bec2b648b445e55c1f6320803fb5414c7b63a7-2503751-Pinaattikeittovideo_10.jpg
Näin avaat pakastepinaattikeittopakkauksen oikein
Katso videolta, miten pakastepinaattikeittopakkaus aukeaa käden käänteessä. Kuvaus ja editointi. Kimmo Taskinen

Miten jäisen pinaattikeittopakkauksen saa auki?

Ongelma on yllättävän yleinen ja siihen on olemassa tehokas konsti.

Lasse Mämmi ei sitä kuitenkaan ole hoksannut – eikä hän ole ainoa. Mämmi kertoi viime tiistaina vaikeuksistaan keittoa valmistavan Apetitin Facebook-sivulla, ja kirjoitus on kerännyt jo yli seitsemäntuhatta tykkäystä ja satoja kommentteja.

Mämmi kertoi olevansa suuri pakastepinaattikeiton ystävä. Yksi asia kuitenkin saa hänen päänsä ja psyykensä lähes räjähtämistilaan. Se pakkaus. ”Miten voi olla jumalauta mahdollista, että sen pakkauksen irrottamiseen itse siitä jäisestä kalikasta menee yhtä paljon aikaa kuin jos tekisi itse omin pikkukätösin koko keiton.”

Mämmi kertoi tarvinneensa avaamiseen muun muassa iskuporakonetta, sivuleikkureita ja hävittäjälaivuetta ja toivoo Apetitin kehittävän jonkin toisen pakkauksen pakastepinaattikeitolle.

Apetit on testannut pinaattikeitolle vaihtoehtoisia pakkauksia, kuten purkkeja ja päniköitä, kertoo markkinointijohtaja Miika Helenius. Pahvikuorta parempaa ei kuluttajatekstien perustella ole kuitenkaan löytynyt.

”Pakkaus on ekologinen, se menee pieneen tilaan, eikä siihen jää hukkatilaa”, hän perustelee.

Noin vuosi sitten pakkaukseen lisättiin repäisynauha helpottamaan avaamista. ”Olemme Lasse Mämmin palautteesta kiitollisia. Harkitsemme nyt, pitäisikö esimerkiksi repäisynauhan väriä muuttaa, jotta ihmiset huomaisivat sen helpommin”, Helenius sanoo.

Pinaattikeitto on Heleniuksen mukaan Apetitin suosituin keitto ja sen suosio kasvaa yhä.

Pakkauksen avaamisen vaikeus ei kuitenkaan johdu niinkään repäisynauhasta vaan siitä, että pahvi on takertunut tiukasti kiinni jäiseen soppaan. Tärkein vinkki onkin tämä: Pakettia pitää liuottaa lämpimässä vedessä 20 sekunnin ajan. Silloin pahvikuori irtoaa keitosta helposti.

Hei,Toivottavasti tämä kirjoitus tavoittaa teidät. Olen suuri pakastepinaattikeittonne ystävä. Se on parasta...

Posted by Lasse Mämmi on Tuesday, 1 March 2016
Kimmo Taskinen / HS
Jäistä pinaattikeittopakkausta on vaikea saada auki.
Jäistä pinaattikeittopakkausta on vaikea saada auki.
Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä

Reseptit