Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vuoden kokki ja tarjoilija valitaan Helsingissä

Ruoka
 
Helsingin Sanomat

Vuoden kokki ja tarjoilija valitaan perjantai-iltana Helsingissä. Kilpailu on ravintola-alan SM-kilpailu, joka järjestetään vuosittain.

Vuoden kokin tittelistä kilpailevat Teemu Boman ravintola Palacesta, Mikko Kaukonen Food Camp Finlandista, Toni Kostian Grönistä, Simo Paalanen ravintola Olosta, ja Anssi Riihimäki ravintola Olosta.

Vuoden tarjoilijan tittelistä kilpailevat Niina Hakolahti ravintola Palacesta, Taneli Lehtonen ravintola Murusta, Ronny Malmberg Farangista, Matias Pietarinen ravintola Teatterista ja Satu-Paula Vilhunen Ravintola Mustasta Lampaasta.

Erikoispalkinnot veitsenkäsittelystä ja raaka-aineen hyödyntämisestä saivat Tomi Kostian ravintola Grönistä ja Mikko Kaukonen Food Camp Finlandista. Parhaana keittiöassistenttina palkittiin Niall Larjala Stadin ammattiopistosta. Parhaasta palvelukokemuksesta palkittiin Taneli Lehtonen ravintola Murusta ja parhaasta kattauksesta Niina Hakolahti ravintola Palacesta.

Kilpailu järjestetään Gastro-messujen yhteydessä Helsingissä.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Hae reseptejä

Reseptit