Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pääsiäisen hauskat ja helpot kananmunaherkut

Valmista brunssille mehevä täytetty leipä, rikasta leipäsalaatti munanpuolikkailla ja lusikoi jälkiruoka suklaamunista.

Ruoka
 

Uppomunat kuuluvat pääsiäiseen kuin kinkku jouluun. Parita munat ihanan erilaiseen seuraan ja tee turkkilaisia uppomunia. Tarjoa munien kanssa vihreitä parsoja, pitaleipäpaloja ja paksua jogurttia.

Myös panzanella eli italialainen leipäsalaatti tuunataan pääsiäiseen sopivaksi keitettyjen kananmunien avulla. Rustiikki salaatti on mehevä lounas. Se sopii myös osaksi brunssi- tai noutopöytää.

Elvi Rista
Ruokatoimittaja Sanna Kekäläinen haluaa oikaista mutkat suoriksi arkena ja päästä vähällä viikonloppuna – mausta ja tyylistä tinkimättä.
Ruokatoimittaja Sanna Kekäläinen haluaa oikaista mutkat suoriksi arkena ja päästä vähällä viikonloppuna – mausta ja tyylistä tinkimättä.

Brunssille sopii myös mehevä munakerrosleipä. Älä säikähdä pitkää reseptiä, sillä leipä on helppotekoinen. Tämä täydellinen munaleipä syntyy lohesta, pinaatista ja avokadosta. Päällimmäisen leivän keskelle paistetaan kananmuna meheväksi makulisäksi.

Asuuko taloudessasi kansalaisia, jotka ottavat suklaamunista vain yllätyksen? Hyödynnä munat ja täytä ne kirpeänmakealla sitruunamoussella krantummallekin herkkusuulle sopivaksi jälkiruuaksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä

Reseptit