Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kippis kisakatsomosta – nämä drinkit kuljettavat euroviisutunnelmaan tuulikoneen lailla

Euroviisukatsomon tunnelma pysyy korkealla teemaan sopivilla drinkeillä. Nostata lämpöä tulisella Pyroteknikolla, hämmästytä väriä vaihtavalla Modulaatiolla, ja pidä vieraat virkeinä pisteidenlaskun ajan alkoholittomalla Zero poäng -boolilla.

Ruoka
 

Toukokuu on tunnetusti juhlakuukausi, ja aivan erityisen juhlava se on meille euroviisufaneille.

Usein viisukatsomon tunnelma on katossa jo itse show’n myötä. Modulaatioiden, pyrotekniikan, tuulikoneiden ja diskohumpan yhdistelmä on samaan aikaan syntisen kliseinen mutta silti houkuttelevan hurmaava.

Toden teolla kotikatsomon saa villiintymään euroviisudrinkeillä, joiden inspiraationa ovat viisujen rakkaat kliseet.

Panu Pälviä
Helsingin Sanomien toimittaja Teemu Leminen innostuu ruokailmiöistä ja kokkaa minikeittiössään mutkattomalla otteella.
Helsingin Sanomien toimittaja Teemu Leminen innostuu ruokailmiöistä ja kokkaa minikeittiössään mutkattomalla otteella.

Mintun, limetin ja inkiväärin raikastama alkoholiton Zero poäng -boolikannu virkistää kirpeällä maullaan ja pitää huolen siitä, että katsomo pysyy hereillä pitkän pistelaskun ajan.

Ja nyt kun pistelasku tuli mainittua, ei sovi unohtaa naapurimaiden suosimista. Perinteisesti Euroviisuissa on tapana antaa hyvät pisteet naapureiden esityksille. Makeassa Naapurisopu-cocktailissa maistuvatkin sulassa sovussa suomalainen viina, virolainen metsämansikkalikööri ja ruotsalainen seljankukkamehu.

Lordin euroviisuvoitosta tulee tänä vuonna kuluneeksi kymmenen vuotta, mutta bändin järjestämä tulishow pysyy yhä mielessä. Viisujen tulitehosteista vastaavat pyroteknikotkin saavat nyt oman nimikkodrinkkinsä. Hapan ja aavistuksen tulinen Pyroteknikko on kuin greippinen Margarita, jossa chili ei varsinaisesti puraise vaan pikemminkin näykkäisee hellästi.

Eikä viisuista voi puhua ilman modulaatiota. Se tarkoittaa sävellajin muuttumista kesken kappaleen. Modulaatio-kuohuviinicocktailin juju on kuutioiksi pakastettu marjasose. Kun sosekuutio sulaa hiljalleen kuohuviinin sekaan, sekä juoman väri että maku muuttuvat.

Loput rakkaista viisukliseistä kokosimme euroviisubingoon. Nappaa oma bingoruudukkosi talteen klikkaamalla tästä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä

Reseptit