Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Juhannuksen juhlapöytä katetaan rennolla otteella

Yöttömän yön pitopöytä on katettu maistuvilla mutta mutkattomilla herkuilla.

Ruoka
 

Juhannuksen ruokalistan antimien pitää olla kesäisiä ja helposti valmistuvia.

Ruotsalainen sillisalaatti on kesän paras kalajuttu! Se on makuja pullisteleva alkuruoka, jossa on oikeastaan kaikkea, mitä ihminen suviruualta kaipaa: rapsakoita kasviksia, uuden sadon perunaa ja suolaista kalaa.

Elvi Rista
Ruokatoimittaja Sanna Kekäläinen haluaa oikaista mutkat suoriksi arkena ja päästä vähällä viikonloppuna – mausta ja tyylistä tinkimättä.
Ruokatoimittaja Sanna Kekäläinen haluaa oikaista mutkat suoriksi arkena ja päästä vähällä viikonloppuna – mausta ja tyylistä tinkimättä.

Kassler on todellinen kesäkeittiön tähti: sopivan rasvainen, maustamalla monipuolinen ja mikä parasta – lihaksi todella edullinen! Tässä reseptissä kassler kypsennetään uunissa ja vain viimeistellään grillissä. Tuhdin lihaisaa makua tasapainottaa raikas thaimaalainen vesimelonisalaatti.

Mansikkakakku kuuluu ehdottomasti juhannuspöytään. Kokeile vaihteeksi poke-kakkua eli tökkää (englanniksi poke) leivonnaiseen koloja ja täytä ne hillolla. Päälle vielä tuorejuustoinen kuorrutus ja kunnon keko marjoja, niin sesongin maukkain mansikkakakku on valmis.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä

Reseptit