Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Grillissä tirisee nyt Amerikan-herkkuja – kokeile tahmeita kanansiipiä tai viskillä terästettyä possunkylkeä

Keskikesän grillijuhlat saavat ytyä amerikkalaisen keittiön mahtavista mauista.

Ruoka
 
Panu Pälviä
Kuva: Panu Pälviä

Kun ajattelet amerikkalaisia grillijuhlia, mitä ruokaa mielit? Siis hampurilaisten lisäksi. Ehkä meheviä pihvejä, pinnastaan tahmeita kanansiipiä tai mureiksi grillattuja possunribsejä?

Surf & turf -annoksilla tarkoitetaan sitä, että samalta lautaselta löytyy sekä lihaa että mereneläviä. Tässä surf & turf -annoksessa naudan kuve eli flank steak saa rinnalleen grillattua rapua. Ravustuskausi alkaa 21. heinäkuuta, ja jos mertoihin eksyy kotimaisia saksiniekkoja, ne maistuvat tässä annoksessa mainiolta.

Elvi Rista
Ruokatoimittaja Sanna Kekäläinen haluaa oikaista mutkat suoriksi arkena ja päästä vähällä viikonloppuna – mausta ja tyylistä tinkimättä.
Ruokatoimittaja Sanna Kekäläinen haluaa oikaista mutkat suoriksi arkena ja päästä vähällä viikonloppuna – mausta ja tyylistä tinkimättä.

Broilerinsiipien kuuluu olla reilulla kädellä maustettuja ja pinnastaan herkullisen tahmeita. Näissä siivissä tahmeuden salaisuus on marinadin vaahterasiirappi. Siivet on helpointa syödä sormin, joten varaa pöytään tarpeeksi servettejä.

Hyviä ribsiohjeita ei ole ikinä liikaa! Näissä kylkipaloissa maistuu amerikkalaisella bourbon-viskillä terästetty, hieman makea kastike. Lisää makua annokseen tuo rapeaksi paistetulla pancetalla tai pekonilla maustettu majoneesi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä

Reseptit