Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nämä helpot arkiruuat valmistuvat yhdessä astiassa

Kun loma on takana ja arki edessä, mieli kaipaa helppoja ruokia mahdollisimman vähällä vaivalla. Kokeile näitä yhdessä astiassa syntyviä herkkuja, jotka maistuvat taatusti koko perheelle.

Ruoka
 
Panu Pälviä
Kuva: Panu Pälviä

Kyllästyttääkö iänikuinen bolognese? Tee vaihteeksi yhdessä pannussa syntyvää pastaa, jossa tuttu jauhelihakastike valmistuu vähin tiskein mutta sisältää paljon hyvää makua. Se saa raikkaan, kesäisen lisän kirsikkatomaateista ja yrteistä.

Elvi Rista
Ruokatoimittaja Sanna Kekäläinen haluaa oikaista mutkat suoriksi arkena ja päästä vähällä viikonloppuna – mausta ja tyylistä tinkimättä.
Ruokatoimittaja Sanna Kekäläinen haluaa oikaista mutkat suoriksi arkena ja päästä vähällä viikonloppuna – mausta ja tyylistä tinkimättä.

Uunibroileri on monelle tuttua perusruokaa. Tee tätä pähkinäisellä satay-kastikkeella maustettua, mahtavan makuista uuniruokaa ja ylläty uudesta mausta.

Kokeile pitää ainakin yksi vegepäivä viikossa. Ihana, kikherneillä pilkutettu kuskus on helppo herkku aloittaa uusi, hyvä tapa. Ruoka valmistuu vikkelästi ja pitää nälän loitolla pitkään.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Hae reseptejä

Reseptit