Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Henri Alénin parhaat tattireseptit

Herkkutatin upeassa maussa on kaikkea raa’an tatin kirpeydestä kypsän tatin umamin aromiin. Kokki pitää sientä metsän siniverisenä.

Ruoka
 
Panu Pälviä
Kuva: Panu Pälviä

Herkkutatti on metsän siniverinen. Herkkutatista syntyy esimerkiksi kuohkea keitto: maa-artisokan luonnollinen makeus ja tatin umaminen maku on yhdistelmänä täysisku makuhermoon. Kuiva sherry tekee keitosta juhlavan.

Henri Alén tekee Helsingin Sanomiin ruokia, joita juuri nyt himoitsee.
Henri Alén tekee Helsingin Sanomiin ruokia, joita juuri nyt himoitsee.

Myös lohikalat istuvat mahtavasti tattien makuun. Skoonenperunat on tateilla täytetylle nieriäannokselle loistava lisäke.

Kun tatin parittaa manteliin ja paahdettuun parsakaaliin, saa vahvistuksen sille, että herkkutatti on kuninkaallinen sieni. Tämä avolasagnen resepti sisältää monia työvaiheita, mutta palkitsee syöjänsä.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Hae reseptejä