Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ruukkuruoka on taas täällä: nyt ruukkuun upotetaan kantarelleja ja härkistä

Ruukut saavat viilenevän sesongin kunniaksi päällensä syötävät peitot muusista, nachoista ja leipäviipaleista.

Ruoka
 
Panu Pälviä
Kuva: Panu Pälviä

Shepherd’s Pien uusi versio syntyy jauhelihan sijaan lihapullista. Kastikkeen päälle lusikoidaan pottumuusia, joka saa uunissa rapean pinnan. Jos haluat päästä todella helpolla, kokkaa pata valmislihapullista ja -muusista, jolloin ruoka valmistuu todella vikkelästi.

Elvi Rista
Ruokatoimittaja Sanna Kekäläinen haluaa oikaista mutkat suoriksi arkena ja päästä vähällä viikonloppuna – mausta ja tyylistä tinkimättä.
Ruokatoimittaja Sanna Kekäläinen haluaa oikaista mutkat suoriksi arkena ja päästä vähällä viikonloppuna – mausta ja tyylistä tinkimättä.

Härkis eli härkäpavuista valmistettu jauhelihan vegekorvike on yksi syksyn kuumimmista raaka-aineuutuuksista. Tässä ohjeessa härkis muhevoittaa meksikolaisen makuisen vegepadan.

Todellinen syksyn klassikko on smetanainen sienipata. Siitä saa vaikka alkupalaksi hauskat pikkuruukut. Viipaloi päälle vielä patonkiviipaleita, jotka paistuvat uunissa upean rapeiksi.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä

Reseptit