Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Baba ganoush

Ruoka
 
Helsingin Sanomat
Anna Huovinen
Baba ganoushissa on munakoiso maukkaimmillaan.
Baba ganoushissa on munakoiso maukkaimmillaan. Kuva: Anna Huovinen
  • 2 munakoisoa
  • 100 g tahinia
  • 4 rkl turkkilaista jugurttia
  • 1 sitruunan mehu
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½ tl suolaa
  • oliiviöljyä

 Kuumenna uuni 250 asteeseen. Pane munakoisot uuniin kokonaisina, mutta tee niiden kuoreen pieniä reikiä haarukalla. Kuumenna noin 20–25 minuuttia tai kunnes munakoisojen sisus on pehmeää.

Pane munakoisot kylmään veteen ja kuori ne veden alla.

Pilko kuoritut munakoisot hyvin pieneksi. Sekoita joukkoon tahini, murskatut valkosipulinkynnet, sitruunamehu, suola ja jugurtti. Sekoita huolellisesti.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä