Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hummus

Ruoka
 
Helsingin Sanomat
Anna Huovinen
Hummus kuuluu Lähi-idän jokaiseen juhlapöytään.
Hummus kuuluu Lähi-idän jokaiseen juhlapöytään. Kuva: Anna Huovinen
  • 500 g kikherneitä (säilyke)
  • 2 sitruunan mehu
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl juustokuminaa
  • 1 dl vettä
  • oliiviöljyä (tahnan päälle)

Pane kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita hyvin.

Levitä tahna tarjoiluastiaan ja pirskottele oliiviöljyä päälle.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä

Reseptit