Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Taboullah

Ruoka
 
Helsingin Sanomat
Anna Huovinen
Taboullah on Lähi-idän klassikkosalaatti.
Taboullah on Lähi-idän klassikkosalaatti. Kuva: Anna Huovinen

Neljälle

  • 1 punasipuli
  • 3 tomaattia
  • 1 pnt persiljaa
  • 1 rkl kuivattua minttua
  • ½ tl suolaa
  • 2 sitruunan mehu
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 100 g bulguria (hienoksi jauhettua lajiketta)

 Pilko pieneksi silpuksi sipuli, tomaatit ja persilja. Sekoita silppu yhteen kuivan, keittämättömän bulgurin kanssa. Lisää joukkoon öljy ja sitruunamehu. Anna levätä noin 20 minuuttia. Sekoita.

 Lisää suola ja sekoita. Tarkista, että kaikki neste on imeytynyt bulguriin.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä