Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tsatsiki

Ruoka
 
Helsingin Sanomat
Anna Huovinen
Raikas tsatsiki on hyvä seuralainen muhevalle lampaalle.
Raikas tsatsiki on hyvä seuralainen muhevalle lampaalle. Kuva: Anna Huovinen
  • 1 kurkku
  • 400 g jugurttia (turkkilaista)
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl kuivattua minttua
  • ½ tl suolaa
  • (1 sitruunan mehu)
  • oliiviöljyä

 Pilko kurkku pieniksi kuutioiksi, murskaa valkosipuli. Valuta jugurtti kahvinsuodattimen tai harsokankaan läpi. Lisää kasvikset ja mausteet jugurttiin ja sekoita hyvin. Voit lisätä halutessasi joukkoon sopivan määrän sitruunamehua. Pirskottele tsatsikin päälle oliiviöljyä.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä