Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Satay-kastike

Ruoka
 
Helsingin Sanomat

Satay-kastike käy vaikka uunibroilerin lisäkkeeksi.

4 annosta

valmistusaika 5 + 10 minuuttia

  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 chilipalko
  • 1 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 tl juustokuminaa
  • 250 g kookoskermaa
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 2½ dl suolapähkinöitä
  • 1 rkl limettimehua

 Kuori ja hienonna valkosipuli. Halkaise chilipalko, poista siemenet ja hienonna chili.

 Kuullota valkosipulia ja inkivääriä paistinpannulla öljyssä. Lisää joukkoon chili ja juustokumina. Paista seosta sekoitellen noin minuutti.

 Lisää joukkoon kookoskerma, sokeri ja pähkinät. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia tai siihen asti, kunnes seos on hieman paksuuntunut. Mausta limettimehulla. Soseuta karkeahkoksi sauvasekoittimella.

Resepti: Sanna Kekäläinen

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä

Reseptit