Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Satay-broileria ja riisiä

Ruoka
 
Helsingin Sanomat
Panu Pälviä
Kuva: Panu Pälviä

Tuntuuko broileri riisin kera tylsältä ruualta? Kokeile tätä satay-kastikkeella maustettua uuniruokaa ja ylläty!

4 annosta

valmistusaika 1 h 10 min

  • 6 dl kasvislientä
  • 3 dl basmatiriisiä
  • 4 broilerinrintafileetä
  • hiutalesuolaa, valkopippuria myllystä
  • 2 pientä parsakaalia tai vastaava määrä broccolinia
  • 1 tuuhea ruukku korianteria
  • noin 4 dl satay-kastiketta, itse tehtyä tai kaupan valmista

 Kiehauta kasvisliemi. Laita se riisin kanssa uunivuokaan.

 Mausta rintafileet suolalla ja pippurilla. Nosta ne vuokaan. Laita vuoka 200-asteiseen uuniin. Kypsennä 20 minuuttia.

 Huuhtaise parsakaali ja irrota se nupuiksi. Lisää ne uunivuokaan. Jatka kypsentämistä noin 30 minuuttia tai siihen asti, kunnes riisi ja broileri ovat kypsiä.

 Tarjoa korianterin ja satay-kastikkeen kanssa. Jos haluat ruokaan tulisuutta, niin viipaloi päälle chiliä.

Resepti: Sanna Kekäläinen

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä

Reseptit