Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Himoittu omena-sipuli

Ruoka
 
Helsingin Sanomat

4 annosta

 

  • 1 dl soijamaitoa
  • 1,5 tl omenaviinietikkaa
  • 3 dl öljyä
  • 2 rkl vaahterasiirappia
  • ripaus merisuolaa
  • 2 sipulia
  • 2 makeaa omenaa (esim. Royal Gala)

 Sekoita sauvasekoittimella keskenään soijamaito ja omenaviinietikka. Lisää valitsemasi öljy ohuena nauhana samaan aikaan sekoittaen, kunnes seos on paksu ja majoneesimainen. Lisää vielä vaahterasiirappi ja suola ja sekoita.

 Kuori sipuli ja leikkaa se ohuen ohuiksi viipaleiksi. Pese ja kuori omenat, poista siemenkota ja raasta karkeaksi raasteeksi.

 Sekoita omenat ja sipulit majoneesiin ja anna vetäytyä puoli tuntia ennen tarjoilua.

Resepti on Satu Silvo & Silvoplee -kirjasta (WSOY 2016).

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä

Reseptit