Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Karpalojuoma

Ruoka
 
Helsingin Sanomat
Laura Riihela
Karpalojuoma päättää aterian raikkaasti.
Karpalojuoma päättää aterian raikkaasti. Kuva: Laura Riihela

Neljälle

  • 200 g karpaloita
  • 3 dl vettä
  • 1 dl sokeria
  • 1 siivu inkivääriä

 Pursota karpalot tiheän siivilän läpi, niin että kaikki mehu valuu kulhoon.

 Kiehauta vesi kattilassa sokerin ja inkiväärisiivun kanssa. Kun sokeri on sulanut, lisää karpalopyree. Kiehauta. Tarjoile kylmänä.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä

Reseptit