Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rahkaletut

Ruoka
 
Helsingin Sanomat
Laura Riihela
Tuoreet marjat piristävät rahkalettuja.
Tuoreet marjat piristävät rahkalettuja. Kuva: Laura Riihela

Neljälle

Lettutaikina
  • 5 dl maitoa
  • 2 kananmunaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 rkl öljyä
Täyte
  • 200 g maitorahkaa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 rkl sokeria

 Sekoita kaikki taikinan ainekset kulhossa. Anna turvota puoli tuntia.

 Valmista täyte. Sekoita vaniljasokeri ja sokeri rahkan joukkoon. Sekoita.

 Paista letut pannulla voissa.

 Täytä letut sopivalla määrällä rahkaa. Tarjoa hillon tai tuoreiden marjojen kanssa.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae reseptejä

Reseptit