Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Antti Herlinistä sanottua

Sunnuntai
 
Helsingin Sanomat

Akateemikko Kustaa Vilkuna oli suomalaisen kansatieteen uranuurtaja ja Antti Herlinin äidin isä. Kansatiede tutkii ihmisyhteisöjen henkistä ja aineellista kulttuuria.

"Antilla on hyvin vilkunamainen eli kansatieteellinen näkökulma moniin asioihin. Perinteet, tapakulttuuri ja historia ovat hänelle tärkeitä. Lisäksi Kustaa Vilkunan kotiseutu Nivalassa on Antille tärkeä."

Jorma Ollila, öljy-yhtiö Shellin hallituksen puheenjohtaja ja Herlinin ystävä.  

"Antti on hyvin  streitti ja iisi sälli. Olemme molemmat kiinnostuneita stadin slangista ja tykkäämme hurtista huumorista. Olen ollut monta kertaa Thorsvikissä esiintymässä. Myös Munkkiniemen kartanossa mä oon vetänyt joitakin keikkoja isokenkäisille ja silmäätekeville. Onhan se makeeta hiffata niissä bileissä, että samat rallit uppoavat niin ministereihin kuin Itä-Helsingin räkälöiden jengiin, vaikka ne varmaan kokeekin ne vähän eri tavalla."

Tuomari Nurmio, koulukaveri SYK:stä.  

"Positiivisessa mielessä olen ihminen, joka haluaa saada aikaan asioita. Ehkä jotkut pitävät minua jääräpäisenä. Jos katsotaan äidin puoleista Vilkunan sukua ja äidinäitiäni, joka oli Virkkunen-Snellmanin suvuista, luulen, että jääräpäisyyteeni on tullut hyvää genetiikkaa monesta suunnasta."

Antti Herlin itsestään.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat