Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri – 1 500 vatsalihasliikkeen mies

Nokian uusi toimitusjohtaja Rajeev Suri on numeromies ja kuntoiluhullu. Kun hän halusi eroon kaljamahastaan, hän teki jopa 1 500 vatsalihasliikettä päivässä.

Sunnuntai
 
Sami Kilpiö
Sami Kilpiö HS
Rajeev Suri on kävellyt vappuaattona kymmenen minuuttia Esplanadilla ennen kuin hänet tunnistetaan. Kauko Palvalin ottaa Nokia-puhelimella Nokian uudesta johtajasta kuvan.
Rajeev Suri on kävellyt vappuaattona kymmenen minuuttia Esplanadilla ennen kuin hänet tunnistetaan. Kauko Palvalin ottaa Nokia-puhelimella Nokian uudesta johtajasta kuvan. Kuva: Sami Kilpiö HS
Sami Kilpiö Hs
Toimitusjohtaja katselee Koivusaaresta kohti Nokian entistä pääkonttoria Keilaniemessä. Aikoinaan hänen työhuoneensa oli Keilaniemen kuudennessa kerroksessa.
Toimitusjohtaja katselee Koivusaaresta kohti Nokian entistä pääkonttoria Keilaniemessä. Aikoinaan hänen työhuoneensa oli Keilaniemen kuudennessa kerroksessa.

HS esitteli Nokian toimitusjohtaja Rajeev Surin toukokuussa 2014. Nokia kertoi eilen yrityisjärjestelyistä Alcatel-Lucentin kanssa. Suri jatkaa Nokian toimitusjohtajana.

Hoikka, ryhdikäs mies syvän sinisessä puvussaan kävelee vappuaattona Esplanadilla puoli tuntia Mantan lakituksen jälkeen.

Opiskelijat haalareissaan raahustavat kaljatölkit käsissään, keski-ikäiset kohottelevat kuohuvaa muovimukeissa.

Mies seuraa juhlintaa hieman hämmentyneenä. Hän ei ole koskaan aikaisemmin ollut Esplanadilla vappuna, vaikka kyllä hän suomalaiset ja meidän tapamme tuntee.

"Hauska nähdä, että suomalaiset pitävät hauskaa", hän toteaa hillitysti.

Mieheen ei kuitenkaan kiinnitetä Esplanadilla erityistä huomiota. Häntä ei vielä tunneta.

Nokian tuore toimitusjohtaja voi kulkea juhlakansan keskellä kymmenen minuuttia, kunnes eräs vanhempi herrasmies tajuaa, kenestä oikein on kyse.

Mies tulee kohti ja ottaa valokuvan puhelimensa kameralla. Hänen seurueensa ryhtyy taputtamaan.

He ovat nähneet Rajeev Surin edellisenä päivänä televisiossa linjaamassa Nokian tulevaisuutta ja vaikuttuneet näkemästään.

"Upea esiinmarssi suomalaiselle yleisölle. Tuli oikein hyvä mieli", Kauko Palvalin sanoo.

Jokin Surissa herätti luottamuksen, hän sanoo.

"Ja ihan hyvännäköinen vielä", yksi seurueen rouvista sanoo.

Nokiassa Suri tunnetaan miehenä, joka ei puhu yksityiselämästään. Ei edes lähimmille työkavereilleen.

Manipal Institute of Technology
Rajeev Suri valmistui vuonna Manipalin teknillisestä yliopistosta vuonna 1989. Hän on ylärivissä kolmas oikealta.
Rajeev Suri valmistui vuonna Manipalin teknillisestä yliopistosta vuonna 1989. Hän on ylärivissä kolmas oikealta.

Mutta Suri tietää hyvin, että Nokia on suomalaisille aivan erityinen yritys, jonka toimitusjohtaja halutaan tuntea.

Siksi hän on valmis kertomaan, mikä on miehiään. Pöytä on katettu vappuaaton illaksi Nokian edustushuvilaan Helsingin Koivusaaressa.

Rajeev Suri syntyi vuonna 1967 Intian pääkaupungissa New Delhissä, vaikka hänen vanhempansa olivat asuneet Kuwaitissa jo vuodesta 1958.

Isä oli alkujaan kotoisin Punjabista, mutta Pakistanin itsenäistymisen jälkeen Pohjois-Intiassa oli levotonta. Hindut ja muslimit olivat vastakkain.

Muutto Kuwaitiin tapahtui pakon edessä. Perhe menetti talonsa ja omaisuutensa. Isä lähti etsimään onneaan Persianlahdelta.

Kuwaitissa isä ryhtyi yrittäjäksi. Hän perusti sinne autojen maahantuontiyrityksen, joka menestyi.

"Isäni oli alun perin keskiluokkaa, tai sanoisin ehkäpä jopa alempaa keskiluokkaa", Suri sanoo. "Hän oli oikeastaan self-made man".

Parikymppinen teekkari.
Parikymppinen teekkari.

Rajeev tuotiin Intiasta kotiinsa Kuwaitiin vain 40 päivän ikäisenä ja hän asui maassa 18-vuotiaaksi asti.

Kuwaitissa oli suurehko intialaisten yhteisö. Rajeev ja hänen pari vuotta vanhempi isoveljensä kävivät siellä intialaista koulua.

"Opetuskielenä oli englanti. Lisäksi opiskelin arabiaa, ranskaa ja hindiä. En pysty enää puhumaan arabiaa kovin hyvin, mutta osaan lukea ja kirjoittaa sitä kohtalaisesti. Kotikielenä oli hindi, mutta veljen ja kavereiden kanssa puhuimme aina englantia", Suri sanoo.

Lapsuus oli onnellinen. Suri urheili jo tuolloin paljon: jalkapalloa, koripalloa, sulkapalloa ja pöytätennistä.

Varsinkin isä oli uskonnollinen. Vaikka hinduperhe asui Lähi-idässä, vanhemmat pitivät huolta, että pojat kasvavat intialaiseen kulttuuriin. Diwalia eli hindujen vuotuista valon juhlaa vietettiin isosti Kuwaitissakin.

Isä oli Rajeevin puheista päätellen sosiaalinen ja kielellinen lahjakkuus, joka osasi arabian eri murteita.

"Hän oli ekstrovertti. Itse olen pikemminkin introvertti, mutta en ujo", Suri luonnehtii.

Artikkeliin liittyvät

Lomilla käytiin Intiassa isovanhempia tapaamassa. Koulu maistui.

"Olin hyvä fysiikassa, matematiikassa ja kemiassa. Ne olivat lempiaineita. Etenkin fysiikan ja matematiikan loogisuus viehätti. Biologiaa inhosin, ja lopetin sen heti kun se oli mahdollista."

Surille oli kuitenkin selvää, ettei hän jäisi Kuwaitiin. Maassa alkoi 1980-luvulla olla jo aika painostava tunnelma Irakin uhan vuoksi. Isoveli lähti opiskelemaan Yhdysvaltoihin. Se houkutti myös Rajeevia.

Hän valitsi kuitenkin Intian, vaikka päätös oli vaikea. Eihän hän ollut koskaan asunut Intiassa. Myös Surin vanhemmat muuttivat Kuwaitista takaisin Intiaan ennen Persianlahden sodan alkua.

Helpompaa oli valita oppiaine. Jo varhaisessa vaiheessa Suri oli päättänyt ryhtyä insinööriksi. 1980-luvun puolivälissä matkapuhelimien läpimurrosta ei ollut vielä mitään tietoa, mutta Suri valitsi tulevaisuuden alan, sähköelektroniikan ja tietoliikenteen.

Surista tuli siis teekkari.

Hän aloitti opintonsa vuonna 1985 Manipalin teknillisessä yliopistossa Lounais-Intiassa. Samassa yliopistossa vuotta ylemmällä vuosikurssilla opiskeli Microsoftin nykyinen toimitusjohtaja Satya Nadella. Opiskeluaikana miehet eivät kuitenkaan tunteneet toisiaan.

Manipal oli tuolloinkin yksityinen, amerikkalaistyyppinen yliopisto, joka peri lukukausimaksuja. Siksi suuri osa opiskelijoista oli varakkaista perheistä. Oppilaista monet tulivat eteläisestä Intiasta, kuten Keralasta, mutta koulu oli suosittu myös Lähi-idän intialaisten keskuudessa.

"Ensimmäiset kuusi kuukautta olivat kovia aikoja. En halunnut olla nörtti, joka vain opiskelee", hän sanoo.

Intia on suuri maa. Manipal sijaitsee Karnatakassa, eteläisessä Intiassa. Junamatka New Delhiin sukulaisten ja vanhempien luokse kesti tuohon aikaan 58 tuntia.

Suri opiskeli ahkerasti, mutta osasi myös pitää hauskaa.

"Välillä sitten juhlittiin oikein kunnolla", hän sanoo.

Tämän todistaa myös hänen opiskeluaikojensa paras kaveri Vishal Swara, joka jakoi opiskelija-asuntolan huoneen Surin kanssa.

"Rajeev oli erittäin hyvä aikatauluttamaan. Kun opiskeltiin, niin opiskeltiin, mutta hän osasi myös pitää hauskaa. Mitä tahansa hän teki, hän teki sen täydellä sydämellään", Swara luonnehtii puhelinhaastattelussa New Delhistä.

Suri sanoo itsekin, ettei hänen tarvinnut koskaan lukea tentteihin yötä myöten ja viime tipassa.

"Halusin olla erittäin hyvä oppilas, mutta en loistava. Minulle sopi mainiosti, että joku muu oli priimus. Itse halusin olla mieluiten kolmanneksi paras."

Manipalin teknillinen yliopisto sijaitsi kukkulalla, noin seitsemän kilometrin päässä lähimmästä kaupungista. Sinne Suri ja Swara polkivat usein pyörillään elokuviin ja baareihin, kun kampuksella oli tylsää.

He tekivät joskus pitkiä, jopa 150 kilometrin pyöräretkiä. Muuten urheilu jäi opiskeluaikoina vähiin.

"Rajeev ei ollut ollenkaan ujo. Hän oli hyvin ystävällinen ja pidetty. Hänen puhujanlahjansa olivat ilmiömäisiä. Se tuli häneltä luonnostaan", Swara sanoo.

Suri ja Swara tekivät lähes kaiken yhdessä. Viimeisen opiskeluvuoden lopputyö oli myös yhteinen ponnistus kolmen muun kaverin kanssa.

Kaverukset kehittivät elektronisen laitteen, jota tarvittiin televisioiden tietokilpailuissa. Laite mittasi reaktioaikaa, joka kuluu vastaussummerin painamiseen. Jos vaikkapa kaksi kilpailijaa painoi summeria näennäisesti yhtä aikaa, laite erotteli nopeamman vastaajan sekunnin murto-osien tarkkuudella.

Suri ja Swara kuuluivat kahdeksan nuorukaisen tiiviiseen kaveripiiriin. Yliopistossa oli parituhatta opiskelijaa, joista tyttöjä oli vain parisataa. Kilpailu tyttöjen huomiosta oli kaveriporukassa suurta.

Numeromies. Sellainen Suri sanoo olevansa.

Haastattelun aikana hänen hyvä numeropäänsä käy selväksi.

Hän muistaa päivämäärän, jolloin tapasi intialaisen vaimonsa Ninan (22.7.1990) ja päivän, jolloin hän aloitti Nokiassa (27.6.1995).

Ninan Suri tapasi ensimmäisessä työpaikassaan, joka oli tietokoneita valmistaneen ICL:n intialainen tytäryhtiö. He menivät naimisiin New Delhissä vuonna 1992, mutta pian oli edessä muutto. Tietoliikenneala Intiassa kehittyi hitaasti, eikä Suri ollut oikein tyytyväinen työhönsä. Hän halusi vaikeamman työn.

"Siirryin monialayritykseen, joka tarjosi työpaikkaa joko Dubaista tai Nigeriasta. Valitsin Nigerian, koska Dubaissa olisi ollut liian helppoa. Ajattelin, että on parempi mennä vaikeaan paikkaan ja oppia jotakin todella uutta."

Työkomennus Nigeriassa monialayhtiö Churchgate Groupissa oli hänen kauppakorkeakoulunsa. Suri perehtyi pankkitoimintaan, rahoitukseen ja kirjanpitoon sekä opiskeli käytännön kautta sopimusten tekemistä. Eniten häntä kiinnosti silti teknologia, joka myöhemmin sai hänet hakemaan töihin Nokiaan.

"Opin myymisen ostamisen kautta. Oli erittäin tyydyttävää havaita, kuinka suuria säästöjä yhtiölle pystyin saamaan aikaan neuvottelemalla hyviä sopimuksia. Aina voi pyytää hulluja alennuksia, mutta vaarana on kaupan menettäminen ja projektin myöhästyminen."

Suri asui aluksi Nigeriassa yksin, kunnes Nina-vaimo saapui Lagosiin heidän kuuden viikon ikäisen esikoisensa kanssa.

"Yksi asia, jota kadun, on se, että en ollut mukana ensimmäisen poikani synnytyksessä."

Perheessä on kaksi poikaa: 17-vuotias Anish asuu Singaporessa äitinsä kanssa ja käy koulua. 20-vuotias Ankit opiskelee musiikkia Bostonissa Yhdysvalloissa. Surin mukaan poika on innostunut etenkin nykymusiikin säveltämisestä. Lapset asuivat Suomessa vuosituhannen vaihteessa ja kävivät kansainvälistä koulua ja tarhaa.

Vaimo Nina Alag Suri puolestaan on tehnyt uraa yrittäjänä. Vaimon yritys Nastrac Group toimii kykyjenetsijänä eli hakee it- ja pankkialan ammattilaisia. Se työllistää 35 ihmistä.

Perhe on asunut kaikkiaan kuudessa maassa. Nykyisin heillä on asunnot Helsingissä ja Singaporessa. Tämän vuoden aikana Nina on ollut Helsingissä neljä kertaa, viimeksi huhtikuussa.

Kun Surilta kysyy, missä hänen kotinsa on, hän empii hetken.

"Tällä hetkellä Suomessa, mutta me olemme kyllä todellisia maailmankansalaisia", hän sanoo.

Työuran päätyttyä hän saattaa asettua Singaporeen.

"Singaporessa yhdistyvät idän ja lännen parhaat puolet."

Ennen vuotta 1995 Suri ei tiennyt Nokiasta juuri mitään. Hänet palkattiin Nokia Networksiin, joka oli tuolloin pieni ja kasvava haastaja verkkolaitteiden markkinoilla.

Surille tarjottiin kesällä 1995 kolmea muutakin työpaikkaa, joissa olisi ollut parempi palkka kuin Nokiassa. Hän sanoo viehättyneensä etenkin Nokian arvoihin: avoimuuteen, kovaan työntekoon, yksinkertaiseen organisaatioon ja mahdollisuuteen saada vastuuta alusta lähtien.

Ensimmäinen tehtävä oli siirtoverkkojen markkinointipäällikkö.

"Nokia oli vuotta aikaisemmin tullut Intiaan. Meitä oli 15 ihmistä New Delhin konttorissa."

Konttorissa oli suomalaisia.

"Viikkoon kukaan ei puhunut minulle, enkä minä puhunut muille. Sitten ajattelin, että jää on rikottava. Hiljalleen asiat alkoivat luistaa, ja pidin valtavasti työstäni."

Yksi henkilö ylitse muiden Surin Nokia-uralla on ollut Jukka Auramo. Hän palkkasi Surin Nokiaan. Suri kutsuu Auramoa "rocktähdekseen".

"Rajeev on hyvin lojaali ja suora ihminen. Kahden kesken hänestä välittyi tiettyä herkkyyttä ja sielukkuutta. Siksi olen yllättynyt, että häntä on kuvattu mediassa kovaksi ja suoraviivaiseksi. Lisäksi hän on erittäin peräänantamaton ja sinnikäs", Auramo sanoo.

Suri sanoo pitävänsä suomalaisesta kansanluonteesta ja tavasta tehdä töitä.

"Nöyryys on keskeisin arvoni. Se voi olla myös heikkouteni, koska minua voidaan tulkita sen takia väärin", hän sanoo.

Suri tunnistaa itsessään myös herkän puolen, josta Auramokin puhui.

"En ole kovis. Väitän pystyväni tekemään kovia ja radikaaleja päätöksiä, mutta työpaikkojen vähennystä koskevat päätökset ovat minulle hyvin vaikeita."

Suria ei olekaan palkattu saneeraajaksi. Kun Nokia Siemens Networksissä aloitettiin marraskuussa 2011 massiiviset irtisanomiset, hallituksen puheenjohtajaksi palkattiin vain vähän aikaisemmin tanskalainen päällystakki Jesper Ovesen.

Helsingin Sanomien tietojen mukaan Nokian johdossa arvioitiin, ettei Suri välttämättä selviytyisi kivuliaista päätöksistä.

Työtovereiden mukaan sinnikkyyden lisäksi Suri on tinkimätön. Hän ei tyydy keskinkertaisiin ratkaisuihin, vaan haluaa itseään säästämättä saada aikaan parasta. Tämä näkyy myös siinä, miten hän suhtautuu kehoonsa.

Seitsemän vuotta sitten Suri innostui urheilusta tosissaan. Hintelän miehen vyötärölle oli kuulemma kertynyt ylimääräistä.

"Halusin päästä mahastani eroon, ja saatoin tehdä 1 000–1 500 vatsalihasliikettä päivässä."

Tässä kohtaa keskustelu Nokian Koivusaaren edustustilojen illallispöydässä keskeytyy.

Surin vieressä istuva Nokian markkinointi- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Barry French, intohimoinen juoksija, katsoo esimiestään hämmästyneenä.

"Tuohan on sairasta!"

Suria naurattaa.

Hän kertoo käyvänsä nykyisin kuntosalilla: jos hän ehtii neljä kertaa viikossa salille, hän on pettynyt. Joskus hän yltää seitsemään kertaan.

Keskiarvo on viisi.

Jos matkustusaikataulu ei muuta salli, hän punnertaa ja jumppaa hotellihuoneessa.

Kehittymistään hän mittaa rasvaprosentilla, jota hän ei kuitenkaan kerro.

"Aineenvaihduntani on kuntoilun vuoksi vilkas. Voin siis syödä melkein mitä tahansa, jäätelöäkin, enkä liho."

Hyvä fyysinen kunto auttaa tietysti myös jatkuvan matkustelun aiheuttamaan aikaerorasitukseen ja stressiin. Tosin Suri sanoo, ettei ole stressaavaa tyyppiä.

Aiemmin Suri luki paljon, mutta myöntää, ettei sille ole enää aikaa. Nykyisin hän kertoo lukevansa kirjoja johtamisesta. Suosikki on Jim Collinsin klassikko From Good to Great.

Yksi tekijä, joka kirjan mukaan erottaa hyvän yhtiön erinomaisesta, on johtajan nöyryys.

Urakehitys Nokiassa oli nopeaa, Surin tehtävät vaihtuivat usein.

Suri itse ei tajunnut tätä, mutta hänet tunnistettiin jo varhain yhdeksi yhtiön nuorista lupauksista. Nokiassa lahjakkuuksia kierrätettiin pitkin maailmaa kasvamassa vaativampiin tehtäviin.

"Surilla on poikkeukselliset kyvyt strategisessa ja operatiivisessa johtamisessa. Jorma Ollilan käydessä vuonna 2000 Intiassa sanoin hänelle, että tässä on kaveri, jonka haluan sinun tapaavan. Jonain päivänä hänestä voi tulla Nokian uusi toimitusjohtaja", sanoo Nokia Siemens Networksin entinen toimitusjohtaja Simon Beresford-Wylie.

Nokiassa rajalinja verkkolaitteiden ja puhelimien välillä oli selvä, koska liiketoiminta oli niin erilaista. Verkkolaitteissa tehdään vuosia kestäviä satojen miljoonien eurojen sopimuksia, ja tässä työssä asiakkaiden luottamuksen voittaminen on hyvin tärkeää.

Yksi Surin tulikokeista matkalla kohti Nokian toimitusjohtajuutta oli vuonna 2003.

Kolmannen sukupolven matkapuhelintekniikka oli 2000-luvun alussa kaupallisesti alkutekijöissään. Hongkongilaisen Hutchison Whampoan omistama teleoperaattori 3 oli päättänyt avata kolmannen sukupolven matkapuhelinverkot Britanniassa ja Ruotsissa maaliskuussa 2003, mutta kaikilla verkkolaiteyhtiöillä oli vaikeuksia saada tekniikka toimimaan. Surin tehtäväksi annettiin ongelmien ratkaiseminen. Ennusmerkit olivat huonot.

"Asiakas oli hyvin vihainen. Hän uhkasi haastaa meidät oikeuteen ja ilmoitti heittävänsä meidät ulos hankkeesta. Rahoitimme operaattoria miljardilla eurolla, ja pahimmassa tapauksessa rahat olisivat voineet jäädä saamatta", Suri kertoo.

Jotenkin Suri onnistui voittamaan asiakkaan luottamuksen ja ratkomaan ongelmat. Se oli hänelle sysäys entistä vaativampiin tehtäviin.

"Oikeastaan en koskaan tajunnut, miten hyvin pärjäsin. Nokiassa ei ole tapana huutaa omasta menestyksestään, vaan sen tajuaa hiljalleen. Samaa olen sanonut alaisilleni: jos teet parhaasi, se kyllä huomataan."

Vuonna 2007 Suri nimitettiin Nokian verkkojen palveluliiketoiminnan johtajaksi ja johtokunnan jäseneksi. Surin mukaan hän ajatteli tuolloin ensimmäistä kertaa, että jonain päivänä hänestä voisi tulla Nokian verkkolaiteyhtiön toimitusjohtaja.

Nokialla oli vaikeuksia pärjätä kilpailussa palveluista Ericssonin kanssa. Surin johdolla Nokia kiri Ericssonin etumatkaa. Syksyllä 2009 hänet nimitettiin Nokia Siemens Networksin toimitusjohtajaksi.

Vappuaaton ilta Koivusaaressa alkaa hämärtyä.

Suri haukottelee pari kertaa. Muutamana edellisenä yönä hän on nukkunut vain 4–5 tuntia. Osavuosikatsaus, nimitys toimitusjohtajaksi ja monet muut päätökset ovat vaatineet huolellista valmistautumista.

Vapun juhlinta jää vajaaseen lasilliseen samppanjaa ja muutamaan siemaisuun viiniä.

Yhdeksän aikaan illalla Surin täytyy lähteä lentoasemalle, sillä seuraavana päivänä on Nokian sisäinen myyntikokous Kuala Lumpurissa.

On aika kysyä, millaisena ihmisenä Suri pitää itseään.

Hän yllättää. Hän ei anna yritysjohtajien patenttivastausta, joka kuuluisi näin: "Sitä pitää kysyä muilta, he ovat parempia arvioimaan."

"Olen hyvin perhekeskeinen ja yksityinen ihminen. Haluan sydämestäni, että ihmisillä on töissä hyvä olla. Tykkään olla ihmisten kanssa tekemisissä ja olenkin sanonut, että parasta työssäni on suuret tapaamiset työntekijöiden kanssa", hän sanoo.

Aurinko laskee entisen pääkonttorin taakse vastarannalla. Keilaniemen katolla on nykyisin Microsoftin valomainokset.

Suri käyskentelee Nokian edustushuvilan nurmikolla. Nokia on myynyt myös tämän edustushuvilansa Helsingin kaupungille ja on tiloissa enää vuokralaisena.

Yhtiön loiston päivät ovat takanapäin, mutta tämän intialaisen maailmankansalaisen tehtävänä on nostaa yritys uuteen kukoistukseen.

Onko hänestä siihen?

Ainakin hänessä on jotain, joka herättää luottamusta.

Suria voi verrata toiseen myyntimieheen, Nokian edelliseen toimitusjohtajaan Stephen Elopiin.
Siinä missä Elop ehkä näyttää suomalaiselta, Rajeev Suri jollain tapaa tuntuu sellaiselta.

Hän on varautunut mies, joka pysyy asiassa, mutta juttuun päästessään puhuu elämästään vuolaasti.

Hän ei käytä amerikkalaisia ylisanoja, ei mielistele ja puhuu nöyryydestä korostetun paljon.

Hän on ollut yhtiössä lähes kaksikymmentä vuotta, vaikka muualle on houkuteltu suurellakin rahalla. Tämäkin kertoo, että suomalaisten tapa toimia on selvästi miehen mieleen.

Elop antoi paljon suuria lupauksia. Suri ei anna yhtäkään.

Anssi Miettinen HS, teksti
Petri Sajari HS, teksti
Sami Kilpiö HS, kuvat

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat