Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kirkkohallituksella on teille asiaa

Sunnuntai
 
Yksityiskohta Pieter Huisin maalauksesta noin vuodeltA 1554. Getty Images
Hyvä kirkon jäsen, sijoituspaikassasi näyttää tältä.
Hyvä kirkon jäsen, sijoituspaikassasi näyttää tältä. Kuva: Yksityiskohta Pieter Huisin maalauksesta noin vuodeltA 1554. Getty Images

Mikä on ihmisen lopullinen sijoituspaikka? Se on suuri kysymys, jota moni on miettinyt.

Ei siis ihme, että teologinen nettilehti Kirkonkellari saa lukijan hätkähtämään:

Kirkkohallitus lähestyy lähiaikoina kaikkia kirkon jäseniä kirjeellä. Kirjeen tarkoituksena on kertoa kaikille heidän lopunajan sijoituspaikkansa. . .
Nytkö se sitten selviää?

Kyllä, tekstissä sanotaan, että kirjeitä lähetetään kaikkiaan neljä miljoonaa ja niissä kerrotaan kunkin tämänhetkinen sijoituspaikka lopunaikojen koittaessa.

Jo nyt on tiedossa, että osa on menossa niin kutsuttuun taivaaseen osan joutuessa tyytymään hieman vaatimattomampaan helvettiin.
Huhhuh! Nytkö loppui se kaikki pääsevät taivaaseen -ajattelu? Kirkko palaa kasvatuksesta tuttuun uhkailu, kiristys ja lahjonta -linjaan.

Ei sentään. Älkää peljästykö. Kyse ei olekaan uutisesta vaan pakinasta.

Se ei ole totta vaan huumoria.

Nimimerkki Kirkonkellarin kellonsoittaja on tehnyt mukaelman – tai hupaelman – viime viikon uutisesta, jonka mukaan Puolustusvoimat kertoo toukokuussa reserviläisille, mikä on heidän sota-ajan sijoituspaikkansa.

Puolustusvoimat haluaa näin pitää tiiviimmin yhteyttä reserviläisiin, joista monet eivät ole käyneet koskaan armeijan jälkeen kysymässä, mikä olisi heidän roolinsa kriisissä.

Kirkkohan on kriisissä, jäsenet katoavat. Ehkä sekin voisi pitää enemmän yhteyttä jäseniinsä, joista moni ei ole rippileirin jälkeen päivittänyt hengellistä tilaansa.

Eri sukupolvia ja suuntauksia edustavien kirkon jäsenten olisikin hauska saada kuulla, mikä on nykyisin taivaallisten sotajoukkojen strategia: Onko kiirastuli vielä käytössä? Entä jos eturivin saarnamiehelle onkin annettu enkelikuorossa takarivin torvensoittajan paikka?

Siitä se sota syttyisi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat