Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kehitysapukeräyksestä puuttuu enää 299 999 878 euroa ja 75 senttiä

Sunnuntai
 

Pääministeripuolue keskustan puoluevaltuusto päätti torstai-iltana, että puolue lähtee hallitukseen. Puoluevaltuuston kokouksessa muistettiin myös maailman köyhiä. Ilta-Sanomat kertoi, että pohjoissavolainen puoluevaltuuston jäsen kierrätti kokouksessa lipasta, johon kerättiin rahaa tyttöjen koulutukseen Boliviassa.

Lippaaseen kertyi rahaa 121 euroa ja 25 senttiä.

Toinen hallituspuolue perussuomalaiset on vaatinut kehitysavun muuttamista kokonaan vapaaehtoiseksi. Hallitusohjelmassa sovittiin, että kehitysavusta leikataan 300 miljoonaa euroa vuodessa.

Keskustalaisten torstai-illan lahjoitusten jälkeen puuttuu enää 299 999 878 euroa ja 75 senttiä, niin leikkaukset on paikattu vapaaehtoisilla lahjoituksilla.

Onneksi hallituksesta löytyy rahankeräyksen osaamista. Uusi liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (ei sukua kirjoittajalle) on johtanut uuden lastensairaalan kansalaiskeräystä. 30 miljoonan tavoite ylittyi viime elokuussa, puolentoista vuoden kampanjoinnin jälkeen.

Jotta kehitysavun leikkaukset paikattaisiin, suomalaisten pitäisi lahjoittaa rahaa kymmenen kertaa enemmän ja kolmanneksen lyhyemmässä ajassa kuin lastensairaalalle.

Ei muuta kuin lipas kiertämään.

 

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat