Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Terveisiä Pyrsselistä

Sunnuntai
 
juha metso
Timo Soini halusi Ulko- ja Eurooppaministeriksi ja ryhtyi sellaiseksi.
Timo Soini halusi Ulko- ja Eurooppaministeriksi ja ryhtyi sellaiseksi. Kuva: juha metso

Tulin illankähmässä Pyrsselistä. Pimeyden ydin lötkötti ennallaan. Tieto jatkojytkystä on kantautunut pimeille kujille. Oli siinä herroilla ihmettelemistä, kun ministerinä olikin Perussuomalainen.

Matkalla vietin juhlapäivää. Tasan kuusi vuotta sitten aloitin europarlamentaarikkona. Silloin Perussuomalaisilla oli viisi kansanedustajaa. Nyt on 38. Mustat Audit kiitävät moottoriteillä. Vihreät ovat kateudesta vihreitä.

Brysselissä pidin puheen. Piti näyttää, ettei Suomalaisen ministerin arvovalta ole mihinkään kadonnut. Perussuomalaiset käyttävät kovaa kieltä, jos on tarve. Tosiasiat eivät saa hukkua poliittisen korrektiuden suohon. Tärkeitä tehtäviä. Kansainvälisistä sopimuksista pidetään kiinni. Feminismillä on työnsarkaa Suomessa. Ympäristöstä pitää huolehtia. Huoli on kova.

Hyeenat tulivat haaskalle. Pravda pilkkasi viherhumpasta, mutta mies kestää, kun asia on oikea. Kojootit ulvoo ja karavaani kulkee.

Sitten syötiin ja juotiin. Pihvit tirisivät ja viini maistui. Vanhoja ystäviä. Viisaita miehiä. Kansakunnat kohtasivat. Yhteistyö jatkuu.

Hyvä tästä tulee. Alkuun on päästy. Kun sinulla on oma suunnitelma, et ole osa toisten suunnitelmaa. Turski jätkä sen kuin porskuttaa.

Työ suomalaisten puolesta jatkuu.

Perussuomalaiset ovat hallituksessa, mutta Suomi on sivistysvaltio ja sellaisena pysyy. Repikää siitä kommarit.

Ryhmätovereille olen aina sanonut, että matkailu avartaa. Heidänkin kannattaisi kokeilla joskus. Nyt takki on käännettävä lentokentällä. Aina ei jaksaisi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat